Markedsdagene på Strand 5. og 6. oktober

På markedsdagene får du det meste!

Fredag 5. og lørdag 6. oktober arrangeres Markedsdagene på Strand leirsted og gjestegård. Disse har vært arrangert hvert eneste år siden 1991! I alle år har de vært drevet frem av frivillige medarbeider, og det er ventet at et sted mellom 60-70 frivillige vil være i aksjon både fredag og lørdag for å få gjennomført dagene på en god måte.

På Markedsdagene på Strand får du det meste. Her er det tradisjonelt loppemarked med nipps, møbler, klær, sko, bilder og bøker. Bønder fra Kvelde og omegn bidrar med grønnsaker slik at markedet også kan by på gode norske råvarer. Det er salg av hjembakts fra Strands eget kjøkken. Det er lynlotteri, kafeteria, husflidsprodukter og selvfølgelig auksjon. Auksjonen er lørdag kl.13.00.

De siste årene har Markedsdagene gitt et resultat på ca.kr. 200.000. Vi håper på et tilsvarende resultat også i år. For et sted som i tillegg til leieinntekter bygger mye av sin virksomhet på frivillige gaver, så er Markedsdagene et viktig tilskudd til den videre utviklingen av Strand.

Markedsdagene er drevet frem av frivillige

Normisjon, som eier leirstedet, ønsker at Strand fremover skal være et godt og funksjonelt sted til både selskaper, kurs, konferanser, konfirmantleirer og egne leirer for barn, ungdom, familier og seniorer. Vi står foran større oppussingsprosjekt i tiden som kommer, og pengene fra Markedsdagene kommer godt med i en videre utvikling av Strand.

Flere hundre personer er årlig innom Markdesdagene, og er dermed et av de arrangementene som årlig tiltrekker seg flest folk til leirstedet. Vi håper på ny besøksrekord i år.

Åpningstider:

Fredag 5. oktober kl.17.00-19.30

Lørdag 6. Oktober kl.10.00-15.00

Velkommen til en hyggelig handel på Strand!