Go for it – Tur med tru

Meld deg på nederst på siden!

Vi prøver oss på noe vi ikke har gjort før, og går fra Drammen til Hemsedal 2. -11. juni 2023. Det er ca 22 mil og vi gjør det over 10 dager.

Bakgrunnen for turen er fokuset regionen har på det betydelige antall misjonærer som har dratt ut fra Hallingdal – så langt har vi funnet 52 stykker!

Vi skal gå i sporene til Ole Nestegaard den eldre som var den første fra Hallingdal som dro ut som misjonær. Han gikk fra Hemsedal til Drammen for å høre Lars Olsen Skrefsrud tale.

Alle som vil, kan få være med på turen. Noen har allerede bestemt seg for å gå hele turen, andre èn eller flere etapper. Mulighetene er mange og du velger ut fra motivasjon og form. Det blir også en tur som starter fra Hovet og som møter den andre gruppen på Gol.
En del av etappen dag 5 vil være båttur på Krøderen. Det er mulig å være med bare på båtturen. Det koster 690 kr pr pers.

Flere steder underveis legges det opp til større og mindre markeringer.

Vil du være med på hele eller deler av turen, kan du melde deg på under. Det koster 200 kr pr pers uavhengig av hvor langt du blir med. For familier koster det 450 kr.

Praktisk info
Oversikt over etappene.
Program underveis.
Forslag til overnatting
Påmelding båttur på Krøderen

Påmelding til Go for it -Tur med tru