Normisjon – Leiligheter sentralt i Oslo

Kort om utleie

Normisjon har gjennom datterselskaper leiligheter for utleie i Oslo sentrum, og det er fortsatt mulig å leie for kortere perioder. På grunn av ventet forstående utvikling av eiendommene vil leieforholdet, basert på dagens informasjon, være til maks 01.07.2025, men fristilling vil fortsatt kunne skje inntil 2 måneder tidligere. Dersom fremdriften i utviklingsprosjektet skulle endre seg vil du som leietaker bli holdt løpende orientert.

Normisjon Eiendom AS (NEAS) eier eiendommen i Staffeldtsgate-Kvartalet, nærmere spesifisert Staffeldtsgate 4, Linstowsgate 1-5 og Sven Brunsgate i Oslo, gnr/bnr. 209/346. Eiendommen i Staffeldts kvartalet, brukes mest til skoleformål, samt noe menighet og næring.

Normisjon Forvaltning AS (NFAS), som er datterselskap til NEAS, eier boligblokka i Staffeldtsgate 2, gnr/bnr. 209/432. NFAS vil være avtalepart ved leie.

På grunn av eiendomsutvikling vil alle leiekontrakter være vesentlig kortere enn 3 år som normalt i husleieloven. Leietaker må påberegne at leiligheten skal fristilles senest 01.07.2025. Leietaker aksepterer dette ved inngåelse av leiekontrakt.

Ledige leiligheter vil annonseres her, og nå har vi ledig:

Staffeldts gate 2

Ledig leilighet på 41 m2 med ett soverom til leie fra 1. april/1. juni 2024. Leiligheten har beliggenhet midt i sentrum i Staffeldtsgate 2. I leiligheten er det en stue med semi-åpent kjøkken, et soverom, et romslig bad, samt en balkong.  Prisen er på 13 900 kr. Røyking og husdyr er ikke tillatt. Leiligheten er i utgangspunktet umøblert. Det er en fordel hvis leietaker har tilknytning til utleiers formål!

Vann- og fjernvarme, Renovasjon, TV abonnement (standard pakke), Vask fellesarealer er inkludert. Leietaker tegner selv strøm- og bredbåndabonnement.

Vi har nå følgende leiligheter ledige:

– 41 m2 fra 1. mai, pris på 13 900 kr

– 41 m2 fra 1. juni/1. juli, pris på 13 900 kr

– parkeringspl. phus, inkl. strøm for El ladning, pris på 2 600 kr

 

 

 

Slik går du fram for å kontakte oss:

NORMISJON EIENDOM as – Ansatte

utleieansvarlig (visninger, kontrakter mm.)
e-post: utleie.eiendom@normisjon.no

Torleif Tveten – drifter (inn- og utflytting, nøkler mm.)
e-post: driftsansvarlig@normisjon.no

Heidi Hansen – Knif regnskap (fakturaspørsmål)
e-post: hhansen@knifregnskap.no 

Ruurd H. de Vries – eiendomsleder (permisjon 1.4-1.7.24)
e-post: ruurd.devries@normisjon.no 

Staffeldtsgate 2 – 0166  OSLO – NORWAY