SAT-7

SAT-7 sender kristne TV-programmer fra Egypt og Libanon inn mot Midtøsten og Nord-Afrika. Det gjøres på flere språk og mot ulike målgrupper. Disse følges av et stadig større publikum og responsen er stor.  

SAT-7 er en viktig støtte for de troende i regionen. Gjennom kanalen får de bibelundervisning og hverdagsprogrammer der Jesu etikk eller tenkning er en naturlig del av programmet.

SAT-7 har ca. 15 millioner seere fordelt på fire kanaler, blant annet en barnekanal som er svært populær på grunn av sitt ikke-voldelige innhold. De har også SAT-7 Academy, som tilbyr undervisningsinnhold rettet mot barn som bor i flyktningleirer eller som av andre årsaker ikke får normal skolegang. SAT-7 er ikke parti-politiske og de omfatter alle kristne kirkesamfunn. Fokus er på forsoning og gode verdier.

Les mer om SAT-7 sitt gode arbeid her.

Normisjon støtter særlig sendingene som er rettet inn mot folket i Iran som snakker farsi. Her er det mange nye troende som mangler menighetsfelleskap og forkynnelse på sitt eget språk. Disse er derfor svært takknemlige for sendingene til SAT-7. Noe av støtten går også til å dekke lønn til en medarbeider i Libanon.

Prosjektnummer: 391001

Gi en gave til dette prosjektet:

Gi en gave

Ved overfinansiering vil gavene brukes i andre internasjonale prosjekter.

Nyheter fra prosjektet

En 11-årings stemme i en lukket region

I et innslag fra det kristne tv-selskapet SAT-7 forteller Leen Abou Jaoude sin historie.

Read article "Brukte stemmen sin for første gang"

Gir ut kalender

For andre året på rad gir Normisjon ut kalender med månedlige bibelvers og fuglebilder.

Read article "Gir ut kalender til inntekt for SAT-7"

Velg livet

Med daglige videoer fra SAT-7 og en innovativ kampanje i sosiale medier, har kvinner blitt utfordret til å «velge livet». 

Read article "Velg livet"