GOFORIT – tur med tru. Like til Verdens Ende

Sist sommer fulgte vi i fotsporene til den aller første misjonæren som reiste ut fra Hallingdal, Ole Nestegaard den eldre. Vi gikk fra Drammen til Hemsedal, en tur Nestegaard selv gikk i 1883 etter å ha fått misjonskallet i Bragernes kirke i Drammen. Hensikten med turen var å sette fokus på misjon og på Hallingdals misjonærhistorie spesielt. Vi kalte turen GOFORIT – tur med tru.

I sommer setter vi fokus på Vestfolds misjonærhistorie. Fredag 31. mai begynner vi å gå fra Helgeroa og søndag 9. juni avsluttes gåturen på Verdens Ende, Tjøme. Da vil vi ha gått gjennom alle Vestfolds seks kommuner og vi vil ha tilbakelagt rundt 16 mil. Underveis legges det opp til en rekke små og store arrangementer.

I februar og mars inviterte vi til møter seks forskjellige steder i Vestfold. Hensikten med hvert av møtene var å gi glimt fra misjonærhistorien i nærområdene, invitere til samarbeid om turen, og drøfte mulige arrangementer på hvert enkelt sted. Mange idèer har kommet opp og vi jobber nå med å sette sammen et program.

Program underveis legges snart ut.
Oversikt over etappene finner du her.
Og her finner du litt praktisk info.

Ønsker du å lese litt mer om misjonærer fra Vestfold finner du det HER.

Du kan melde deg på hele eller deler av turen under her.