Går av 1. september

Anne Birgitta Langmoen Kvelland har bedt Landsstyret i Normisjon om å få avslutte litt tidligere enn planlagt og går av 1. september. 

Generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. Foto: Eivind Horne

– Vi har satt i gang mange prosesser i Normisjon de siste årene og sammen fått til mye. Sist uke kunne vi rapportere et godt årsresultat for 2019. Etter en akutt sykdomsperiode i mai kjente jeg at jeg nå har strukket meg så langt det har vært forsvarlig, sier generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. 

Kvelland skulle etter planen gå av ved årsskiftet, men har av hensyn til egen helse nå ønsket å avslutte noe tidligere. 

Prosessen med ansettelse av Kvellands etterfølger er i gang og Landsstyret vil nå øke farten i denne prosessen fram mot høstsemesteret. 

Assisterende generalsekretær Ole Martin Rudstaden vil fungere som generalsekretær fra 1. september og til ny generalsekretær er på plass. 

Relatert innhold

Oversettelser til besvær

Les to av våre utsendingers kuriøse erfaringer fra når konkrete ord skal oversettes fra ett språk til et annet.

Read article "Oversettelser til besvær"

Gir kunnskapen videre

I utgangen av 2020 ble FAST-prosjektet i Kambodsja avsluttet. Nå forteller 18 år gamle Reaksmey og 25 år gamle Sarum om hvordan de gir erfaringene videre til lokalsamfunnet.

Read article "Gir kunnskapen videre"

– Alltid plass til en til

Svein Høyseter, en av Normisjons ildsjeler fra vestlandet, trodde ikke det var plass til enda et land i hjertet sitt. Nå har han familie i flere av Normisjons samarbeidsland.

Read article "– Alltid plass til en til!"