Går av 1. september

Anne Birgitta Langmoen Kvelland har bedt Landsstyret i Normisjon om å få avslutte litt tidligere enn planlagt og går av 1. september. 

Generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. Foto: Eivind Horne

– Vi har satt i gang mange prosesser i Normisjon de siste årene og sammen fått til mye. Sist uke kunne vi rapportere et godt årsresultat for 2019. Etter en akutt sykdomsperiode i mai kjente jeg at jeg nå har strukket meg så langt det har vært forsvarlig, sier generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. 

Kvelland skulle etter planen gå av ved årsskiftet, men har av hensyn til egen helse nå ønsket å avslutte noe tidligere. 

Prosessen med ansettelse av Kvellands etterfølger er i gang og Landsstyret vil nå øke farten i denne prosessen fram mot høstsemesteret. 

Assisterende generalsekretær Ole Martin Rudstaden vil fungere som generalsekretær fra 1. september og til ny generalsekretær er på plass. 

Relatert innhold

Sel munnbind frå døropningar

I Ecuador selges klesplagg og munnbind frå døropningar, og sitron og mandarin fra midtrabbattar. Gatesalget blomstrar til tross for restriksjonar og koronavirus.

Read article "Sel munnbind frå døropningar"

– Wow, det var dette Gud mente

Direktør i det lokale selskapet R&R Services, Raul Asgarov, fikk for flere år siden et syn av mange barn på en slette. I dag leder han Normisjons arbeid på Barnehjemmet i Merdekan i Aserbajdsjan.

Read article "– Wow, det var dette Gud mente"

«Hva skjer med prosjektene nå?»

– Vi har et ansvar for de menneskene vi jobber med i misjonslandene våre. Det ansvaret håper jeg også at folk vil være med å bære med oss, selv om noe av arbeidet er redusert og det er restriksjoner og nedstengninger i mange områder, sier Internasjonal leder Tore Bjørsvik.

Read article "«Hva skjer med prosjektene nå?»"