Går av 1. september

Anne Birgitta Langmoen Kvelland har bedt Landsstyret i Normisjon om å få avslutte litt tidligere enn planlagt og går av 1. september. 

Generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. Foto: Eivind Horne

– Vi har satt i gang mange prosesser i Normisjon de siste årene og sammen fått til mye. Sist uke kunne vi rapportere et godt årsresultat for 2019. Etter en akutt sykdomsperiode i mai kjente jeg at jeg nå har strukket meg så langt det har vært forsvarlig, sier generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. 

Kvelland skulle etter planen gå av ved årsskiftet, men har av hensyn til egen helse nå ønsket å avslutte noe tidligere. 

Prosessen med ansettelse av Kvellands etterfølger er i gang og Landsstyret vil nå øke farten i denne prosessen fram mot høstsemesteret. 

Assisterende generalsekretær Ole Martin Rudstaden vil fungere som generalsekretær fra 1. september og til ny generalsekretær er på plass. 

Relatert innhold

På riktig sted til riktig tid

– Jeg leste prosjektbeskrivelsen og tenkte: «Himmel og hav. Dette var store ord om store ting. Hvor skal vi i det hele tatt starte?» forteller Liv Wendel. Intervjuserie: Livet som utsending.

Read article "På riktig sted til riktig tid"

En av de første kristne i Øst-Bhutan

Meldingen er kommet fra Bhutan om at vår gode venn og medarbeider gjennom så mange år, Dorji Lama, er død, skriver Erik Bøhler og Nils M. Sture, tidligere misjonærer i Bhutan.

Read article "En av de første kristne i Øst-Bhutan"

Mathea (10) sitt bønnesvar

Å være utsendt som familie har åpnet mange dører, forteller Hallgeir og Gerd Eli Haaland. Intervjuserie: Livet som utsending.

Read article "Mathea (10) sitt bønnesvar"