Gjør Guds kjærlighet kjent

Normisjon fortsetter å støtte det kristne TV-selskapet SAT-7. Det dekker hele Midt-Østen og Nord-Afrika.

27. mai
Tekst Kjell Arne Norum
Foto SAT-7

Dette er et område som sammen med Tyrkia rommer mer enn en halv milliard mennesker, og hvor de små kirkene lever under til dels stort trykk i en muslimsk verden. Sendingene går i fire kanaler 24 timer i døgnet, på arabisk, farsi og tyrkisk. SAT-7 er basert i regionen og kommer ikke som noe fremmed utenfra. 

Direktør Terence Ascott sier at IS og den endeløse volden i området har gjort millioner av mennesker i regionen mer tiltrukket av en kjærlighetens Gud. SAT-7 vil støtte kirkene og alle kristne som lever isolerte. Dessuten ønsker de å nå dem som aldri har hørt et kristent vitnesbyrd. 

Den persiske kanalen SAT-7 PARS bruker nå en populær satelitt som har gitt en fordobling av antall seere i løpet av halvannet år. I en liten seerundersøkelse sa nesten én av fire at de tok en beslutning om å følge Jesus etter å ha sett på kanalen. De fleste av disse var fra Iran og Afghanistan. I Iran har det i en årrekke vært en svært kraftig kirkevekst. Kanalen legger derfor stor vekt på undervisning, særlig for kristne ledere. 

Den nesten nye arabiske skolekanalen opphørte i 2018 som egen kanal, da det viste seg at programmene når bedre ut på en annen måte. Nå sender de dels på de to andre arabiske kanalene og dels med strømming over internett. Da kan barna se på når som helst. Fortsatt er målet å nå ut til de mer enn 20 millioner barn og unge som ikke får skikkelig skolegang.

Vi ber for: SAT-7s stab som ønsker å gjøre Jesus synlig i regionen 

Du kan gi en gave til SAT-7s arbeid her.


Teksten sto opprinnelig på trykk i Ferskvare 1/2019

Relatert innhold

Okhaldhunga Times, desember 2019

Vi er simpelthen ikke i Okhaldhunga lenger. Det er en tanke det tar tid for oss å venne seg til. For å ha litt tid til akkurat det, har vi lagt inn et lite avbrekk mellom Okhaldhunga og Norge: De siste par ukene har vi vært på en liten trekking i fjellet for å få blåst det litt rent og tomt i hoder og hjerter, og så har vi besøkt noen venner og samarbeidspartnere rundt omkring. Men før det: Bli med «inn» i dette siste nummeret av Okhaldhunga Times. Gled og sørg med oss gjennom gode avskjeder, treff den lille jenta som doblet sin vekt på en fem ukers fetekur på setra i Okhaldhunga, og ta del i en visjon som ble virkelighet den siste uka før vi dro!

Read article "Okhaldhunga Times, desember 2019"

Helt nytt perspektiv

Sarang synes kristen tro virket uinteressant, men da han flyttet til Dhaka ble han med i Dhaka Youth Fellowship. Her fikk han et nytt perspektiv.

Read article "Helt nytt perspektiv"

Fra ingenting til alt

Read article "Fra ingenting til alt"