Kjære Normisjonsvenn!

Jeg ønsker dere alle en velsignet sommer. Foto: Normisjon/Inga Lill N. Nyvoll
Tekst: Kjetil Vestel Haga, generalsekretær i Normisjon

Det går mot sommer og ferietider, og jeg ønsker dere alle en god og lys tid der dere kan hente ny kraft for tiden som ligger foran. 

Vi lever alle i håpet om at vi nasjonalt ser lyset i tunnelen etter en lang periode i koronaens tid. Måtte det gå slik. Vi er heldige her i Norge. Situasjonen i våre samarbeidsland er en helt annen. Pandemien er fortsatt ikke under kontroll, og vær gjerne med å be om at alle våre partnere og venner får nytt mot og helse i en krevende tid. 

5. juni hadde vi digital generalforsamling i Normisjon. Vi var spente på hvordan dette ville gå etter et år med digitale møter, men tilbakemeldingen er svært god. Siden har vi hatt vårt første møte med det nye landsstyret. Det ble et inspirerende møte slik at vi nå har godt mot for fremtiden selv om utfordringene er mange. 

Til sist vil jeg minne om bibelverset 1. Kor 2,12: «Vi har ikke fått verdens ånd, men den Ånd som er fra Gud, for at vi skal forstå hva Gud i sin nåde har gitt oss».

Min bønn for fremtiden er at vi får Guds blikk på fremtiden. Mer enn det verden ser, men også det Guds Ånd viser oss i møte med en ukjent fremtid. Hvis Han går foran – er vi klare til å følge! 

Med ønske om en velsignet sommer – sammen er vi Normisjon!

Kjetil Vestel Haga, generalsekretær i Normisjon

Relatert innhold

Oversettelser til besvær

Les to av våre utsendingers kuriøse erfaringer fra når konkrete ord skal oversettes fra ett språk til et annet.

Read article "Oversettelser til besvær"

Gir kunnskapen videre

I utgangen av 2020 ble FAST-prosjektet i Kambodsja avsluttet. Nå forteller 18 år gamle Reaksmey og 25 år gamle Sarum om hvordan de gir erfaringene videre til lokalsamfunnet.

Read article "Gir kunnskapen videre"

– Alltid plass til en til

Svein Høyseter, en av Normisjons ildsjeler fra vestlandet, trodde ikke det var plass til enda et land i hjertet sitt. Nå har han familie i flere av Normisjons samarbeidsland.

Read article "– Alltid plass til en til!"