Månedens bønnetema

Hver måned har vi et bønnetema knyttet til misjonsoppdraget til Normisjon. Visjonen vår er «Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag». Og det er akkurat dettet vi ønsker å invitere deg/dere med på å be for i januar. 

Normisjon er en organisasjon med historiske røtter som strekker seg langt tilbake i tid. Santamisjonen startet sitt arbeid i Sør-Asia i 1867 og Indremisjonen har arbeidet med å fortelle folk i Norge om Jesus Kristus siden 1868. I fjor var Normisjon, som er en sammenslåing av disse to og Langesundsfjorden indremisjonsselskap, 20 år.

Misjonsoppdraget som fikk mennesker til å reise til Sør-Asia eller arbeide med for eksempel kvinneforeninger i forrige årtusen er det samme i dag: 

Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende. Matt 28, 19- 20

Bønnestøtte. 

Som kristne er vi kalt til å fortelle andre om Kristus. Derfor fortsetter Normisjon arbeidet i Norge gjennom menigheter, foreninger, regioner, skoler og andre enheter. Og derfor sender Normisjon fortsatt utsendinger til forskjellige deler av verden. I 2022 har vi arbeid i 13 land. Nye norske og internasjonale utsendinger og lokalansette blir med på arbeidslaget. 

Dette misjonsarbeidet vil vi gjerne be deg være med å støtte i forbønn. 

Be med hjertet.

Du inviteres til å være med å be på den måten du ønsker. Du kan gjerne be for navngitte utsendinger eller for menigheten eller foreningen du er med i. Eller kanskje det er andre deler av misjonsoppdraget som ligger deg på hjertet: at nye får høre om Jesus? Eller at det skal være flere unge kristne som blir med i barne- og ungdomsarbeidet? 

Vi tror at Gud kaller oss til å omslutte arbeidet i bønn. Så når du er med å be slik som du kalles til så er vi sammen med på arbeidet med misjonsoppdraget. 

Vi i Normisjon har lyst til å gi en varm takk til deg som er med og ber!


Hvordan kan du eller fellesskapet ditt delta i bønneaksjonen?

Vi inviterer deg til å be på den måten som er naturlig for deg. Kanskje du har en bønneliste og ber flere ganger daglig? Eller kanskje du helst ber i forbindelse med møter, smågrupper eller gudstjenester? Kanskje du skriver ned bønner? Eller har en gruppe du ber sammen med? Kanskje du helst sitter med foldede hender? Eller kneler i bønn? Kanskje vil du velge en utsending eller et land du vil be spesielt for? 

Uansett hvordan du er vant til å be, eller om du er uvant med å be, så inviteres du med til å være med i bønn!