Jesus Til Alle

6500 folkegrupper i verden har under 2 % kristne. Normisjon drømmer om at alle skal bli kjent med Jesus. Vil du være med å gi evangeliet til de som ikke har hørt?

Gud er god og elsker alle mennesker. Uansett hvor de bor, hva de gjør, hvilke forhold de lever under, om det er en folkegruppe som har 90 % kristne eller 0 % kristne.

Normisjon ønsker å gå med de gode nyhetene til nye generasjoner og folkeslag. Vi ønsker å være en organisasjon som kan spre evangeliet til så mange som mulig.

Gjennom evangelisering og å støtte og bygge opp lokale kristne fellesskap i våre samarbeidsland, ønsker vi å bidra til levende menigheter med gode ledere. På denne måten vil vi gjøre Jesus Kristus kjent for nye generasjoner og folkeslag.

Prosjektnummer: 300004

Gi en gave

 

Siste nytt fra prosjektet

Satt fri for å sette fri

– Jeg opplevde at Gud sa at jeg skulle gjenoppbygge meg selv, sier Deepak Choudary. Nå deler han budskapet med ungdommene på House of Hope i Katmandu.

Read article "Satt fri for å sette fri"

Feiret i en uke!

Da Normisjons samarbeidskirke på Cuba fikk vite at de var tatt opp som medlem av Det lutherske verdensforbund, varte feiringen i over en uke.

Read article "Feiret i en uke!"

Nyhetbrev fra Karen Ekern November 2018

Det har vært vanskelig å få ungdommene til å møte opp de siste gangene, så derfor var det ekstra oppmuntrende at tre av de som har vært på leir flere ganger, kom på kveldsmøtet og sang av full hals.

Read article "Nyhetbrev fra Karen Ekern November 2018"