– Begeistret over Normisjon!

– Jeg lærer Normisjon bedre å kjenne for hver dag, og kjenner virkelig på at jeg er kommet på rett plass, sier ny økonomi- og administrasjonssjef Trude Andersen.

Tekst: Sigrid Rege Gårdsvoll, 28. juni 2018

Økonomi- og administrasjonsleder Trude Andersen. Foto: Sunniva Vikan

– Jeg lærer Normisjon bedre å kjenne for hver dag, og kjenner virkelig på at jeg er kommet på rett plass, sier Andersen. – Jeg er begeistret over Normisjon!

Hun begynte på hovedkontoret 1. mai og kom til Normisjon fra stillingen som daglig leder på Ormseter AS.

– Trudes erfaring fra norsk næringsliv, medier og internasjonale markeder er spennende, og vi gleder oss over å få bruke hennes kompetanse både i den daglige administrative driften, og i viktig strategiarbeid for å knytte sammen organisasjonen, sier generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland. 

Andersen har en master i økonomi fra Miamy University og har tidligere jobbet som spesialrådgiver innen CSR i Innovasjon Norge, hvor samfunnsansvar og bærekraft var blant arbeidsområdene.

Relatert innhold

Dører åpnes i Bhutan

Normisjon støtter et nytt prosjekt i Bhutan, drevet av ildsjeler med bakgrunn i landet. Håpet er å ha en konkret innvirkning på psykisk helse i landet.

Read article "Dører åpnes i Bhutan"

Helbredet, frelst og døpt

Binod ble en kristen etter å ha tatt med den syke bestemoren sin til kirken for å få hjelp. Der opplevde han å se et mirakel.

Read article "Helbredet, frelst og døpt"

God påske!

Jeg måtte ta meg selv i det, her en dag da jeg litt sånn halvspydig fikk sagt til en kamerat av meg at «det der kan du jo ikke tro!»

Read article "Troens dommedag"