– Begeistret over Normisjon!

– Jeg lærer Normisjon bedre å kjenne for hver dag, og kjenner virkelig på at jeg er kommet på rett plass, sier ny økonomi- og administrasjonssjef Trude Andersen.

Tekst: Sigrid Rege Gårdsvoll, 28. juni 2018

Økonomi- og administrasjonsleder Trude Andersen. Foto: Sunniva Vikan

– Jeg lærer Normisjon bedre å kjenne for hver dag, og kjenner virkelig på at jeg er kommet på rett plass, sier Andersen. – Jeg er begeistret over Normisjon!

Hun begynte på hovedkontoret 1. mai og kom til Normisjon fra stillingen som daglig leder på Ormseter AS.

– Trudes erfaring fra norsk næringsliv, medier og internasjonale markeder er spennende, og vi gleder oss over å få bruke hennes kompetanse både i den daglige administrative driften, og i viktig strategiarbeid for å knytte sammen organisasjonen, sier generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland. 

Andersen har en master i økonomi fra Miamy University og har tidligere jobbet som spesialrådgiver innen CSR i Innovasjon Norge, hvor samfunnsansvar og bærekraft var blant arbeidsområdene.

Relatert innhold

Fra ingenting til alt

Read article "Fra ingenting til alt"

Bedre kompetanse

Vefa Mammedova og Nurana Khalilova arbeider både i Normisjons arbeid på barnehjemmet i Merdekan, men driver også Heyat Ressurssenter to dager i uka.

Read article "Bedre kompetanse"

Frukt som varer

«Dette skal du ha til tegn: Det første året skal dere spise korn som vokser av seg selv, andre året kornet som vokser av det igjen, men tredje året skal dere så og høste, plante vinmarker og spise frukten!» (Jesaja 37:30)

Read article "Frukt som varer"