Søker Acta-leder og barne- og ungdomsarbeider

Foto: Illustrasjons/ Vitalii KhodzinskyiUnsplash

Acta – barn og unge i Normisjon og Norkirken Tromsø søker:

Acta-leder og barne- og ungdomsarbeider

i inntil 100% stilling

Acta – barn og unge i Normisjon (region Nord) og Norkirken Tromsø søker sammen etter deg som vil arbeide på fulltid med formidling av kristen tro til barn og unge. Du vil inngå i stabsfellesskap med ansatte som arbeider både lokalt i Tromsø og regionalt i region Nord, som omfatter Troms og Finnmark.

Du vil arbeide fra Norkirkens lokaler, midt i Tromsø sentrum, sammen med pastor i Norkirken Tromsø og en nytilsatt administrasjonskonsulent. Ved full stilling ansettes 20% av stillingen i menigheten og 80% av stillingen i Actas regionale barne- og ungdomsarbeid.

Oppgaver og ansvar

Som Acta-leder blir du ansvarlig for å organisere og gjennomføre leiraktivitet for barn og ungdom, som er en spesielt viktig satsning i regionen. I tillegg vil du følge opp Actas lokallag og frivillige ledere. Der det er mulig, bidrar du til planting og utvikling av fellesskap, samt sammenkobling av arbeid for barn og unge.

I Norkirken Tromsø blir du ansvarlig for å planlegge og gjennomføre aktiviteter for trosopplæring, f.eks. søndagsskole og ungdomssamlinger, i samarbeid med pastor. Vi søker deg som vil inspirere og oppmuntre barn og unge til å leve med Gud i hverdagen, og som kan utruste og inspirere frivillige ledere til å gjøre det samme.

Kompetanse/egenskaper

  • Relevant utdanning og/eller erfaring
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Ansvarsfull og selvstendig
  • Liker å være sammen med barn og unge
  • Engasjert for både lokalt menighetsliv og regionalt arbeid

Søkere må kunne identifisere seg med Acta og Normisjons visjon og verdier slik dette er uttrykt i Normisjons verdidokument, og må fremvise politiattest. Stillingen lønnes etter Normisjons lønnsregulativ.

Noe av arbeidstiden vil foregå på kveldstid og i helger, koordinert mellom de to arbeidsgiverne. Reising i forbindelse med leiraktivitet og andre arrangementer må påregnes.

Mer informasjon om stillingen får du ved å kontakte Sandra Karine Iversen på sandra.iversen@normisjon.no eller 483 96 020.

Søknad med cv og referanser sendes til sandra.iversen@normisjon.no. Søknadsfrist: 05.11.2023.     

Tiltredelse etter nærmere avtale.