Full aktivitet på sommerleir

Sommer er ensbetydende med stor virksomhet på leirstedene Sauevika og Sjøglimt, som eies og drives av Normisjon region Østfold.
25.-28. juni ble det arrangert leir for 5.-7. klassinger på Sauevika på Vesterøy, Hvaler.
Nærmere 50 barn og 13 ledere fikk oppleve flotte dager i knall vær. Dagene startet med fisketur kl 06.00 for dem som ønsket å prøve fiskelykken før flaggheising, frokost og bibeltime. Senere var det masse aktiviteter, blant annet bading, kanopadling, fotball, volleyball, bruskassestabling i høyden, «bibelsmugling» og felles leker.
En innholdsrik festkveld sto også det på innholdsrike programmet. Det gjorde også Misjonstivoli med kreative inntektsposter som gav ca kr. 3000 til hjelp for mennesker i India, gjennom Actas misjonsarbeid. Hver dag ble avsluttet med kveldssamling rundt brennende lys, som utgjorde et kors.
Ane Frogner Risan var leirleder og Boe Johannes Hermansen bibeltimeholder med temaene «Skapelsen, frelsen og livet.» Bildene viser noen glimt fra leiren.

Tekst og foto: Boe Johannes Hermansen