Sjøglimt catering

God og delikat mat, lett tilgjengelig

Her finner dere standard-menyen med priser.

Nær Ørje sentrum og E18 finner vi Sjøglimt Leirsted og Catering. Stedet har rolige omgivelser med lokaler passende for grupper fra 20 til 90 personer. Her ordner vi alt det praktiske til minnesamvær, kurs/møter og selskaper. Er det behov for overnatting  for gjestene ordner vi det også.

Maten fra Sjøglimt er ikke bare av ypperste kvalitet, men den er også preget av en kreativitet man sjelden finner maken til. Smak og visuell opplevelse er to sider av samme sak, og på Sjøglimt bestreber vi oss på å ivareta dem begge.

Spør Wenche til råds om det gjelder kreative eller «standard» leveringer. Vi bestreber høy kvalitet i alle ledd til priser som er meget konkurransedyktige. Kanskje skal dine neste gjester få et måltid på Sjøglimt vis? Vi hører gjerne fra deg slik at du kan motta et tilbud fra oss. Besøk oss også gjerne på Facebook, og få inspirasjon til din neste bestilling.

Husk at vi i desember tilbyr Julebord for store og små grupper. Ta kontakt for mer informasjon og reservering av plass.

Kontakt oss på  69 811237 / 95757610 eller sjoglimt@normisjon.no så kommer vi gjerne med et forslag og pristilbud på deres forespørsel.

Her finner dere standard-menyen med priser.

Adresse: Sjøglimtveien 34, 1870 Ørje