Sjøglimt leirsted

Et leirsted med muligheter

Sjøglimt Leirsted ligger vakkert til litt på utsiden av Ørje sentrum og med kort avstand til E18. Med store arealer både ute og inne kan det legges til rette for et mangfold av aktiviteter. Kapasiteten på leirstedet er fra 20 til 90 personer. Her finnes det 2 internatavdelinger, stor møtesal, en trivelig peisestue, aktivitetsrom, en spisesal og et kjøkken som med sitt gode rykte fortjener et eget kapittel – eller enda bedre å erfares!

Har dere behov for et hyggelig sted for deres foreningstur, konfirmantleir eller andre arrangementer? Nøl ikke med å ta kontakt.

Sjøglimt ute

Leirstedet ligger i landlige omgivelser nær skogen og Rødenes-sjøen. De store gress-slettene på Sjøglimt gir muligheter til mange aktiviteter, og på kvelden er lavvoen en populær samlingsplass.

Sjøglimt inne

Kiosk er populært på leir, og denne er på plass. Møte sal og peisestue er naturlig samlingspunkt både sent og tidlig. Soverommene er i samme hus som disse, men med god avstand slik at det er mulig å sove godt  selv om andre holder i gang.

Kontakt oss

Kontakt oss på telefon 69811237 eller sjoglimt@normisjon.no så vil vi raskt kunne gi svar på om leirstedet er ledig på et tidspunkt som passer for dere. Prisene våre er hyggelige, og vi er sikre på at dere vil føle dere godt ivaretatt dersom dere velger Sjøglimt for deres neste tur.

Adresse: Sjøglimtveien 34, 1870 Ørje