Like Mye Verdt i Bangladesh

Verdien vår sitter selvfølgelig ikke i hvor god lønn vi har, men uten inntekt kan man oppleve å føle seg som mindre verdifull. Inntekt gir muligheter til å velge i livet. Normisjon har arbeid blant marginaliserte grupper i Bangladesh, marginaliserte grunnet religion, etnisitet og kjønn.

På Ampur tailoring school gis jenter en mulighet til inntekt. 18 jenter hvert halvår får yrkesopplæring innen søm. I tillegg organiserer skolen bibelstudie og annet kursinnhold relevant for unge kvinner i starten av sitt voksne liv. Jentene som sto utenfor skolesystemet, ikke hadde råd til å fortsette studier, ikke så mulighet til egen inntekt starter etter et halvår egen bedrift eller starter i Bangladesh tekstilindustri. Med egen inntekt har de mulighet til å bidra økonomisk i familien, ta opp videre studier igjen eller ta andre livsvalg.

Prosjektnummer: 322004

Gi en gave til dette prosjektet:

Gi en gave

Ved overfinansiering vil gavene brukes i andre internasjonale prosjekter.

Nyheter om Like Mye Verdt

Sterke opplevelser i Bangladesh

Read article "Sterke opplevelser i Bangladesh"

Stolt av samarbeid

I Normisjon våger vi å prøve nye arbeidsformer for å virkeliggjøre vår visjon om Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag. «Heller krigsskader enn liggesår», er det muntlige og dagligdagse innsteget.

Read article "Stolt av samarbeid"

Skal fortelle flere om Like Mye Verdt

Influenser Jennie Sofie reiser til Bangladesh sammen med Normisjon!

Read article "Skal fortelle flere om Like Mye Verdt"