Fjellferie for familier 16. – 21. juli 2024

I år gleder vi oss til å igjen møtes på fjellferie på IMI Stølen. Håper mange setter av uka sammen med oss! Vi satser på en god blanding av gammelt og nytt og tror dette blir topp! Det kreves mange hender for å lage i stand et godt opplegg. Skriv derfor gjerne i kommentarfeltet om du kan bidra med noe – stort eller smått. Denne familieleiren er for alle typer familier og mennesker, enten du er en friskus av ei fjellgeit, eller om du er mest glad i en kaffekopp ute på lekeplassen.

Fjellferien starter tirsdag 16. juli med innsjekk fra kl. 17.00 og avsluttes med gudstjeneste før avskjed og hjemreise på søndag. Dagene fylles med fellesskap, Jesus og gode turopplevelser. Som i fjor vil det også i år satses på et eget opplegg for tweens. På leiren skapes verdifulle øyeblikk sammen som familie, samtidig som man får en unik mulighet til å bli kjent med andre.

En typisk dagsplan 

  • 08.00 – Flexifrokost
  • 09.30 Familiemøte
  • Kiosk
  • Ut på tur
  • 16.30 Middag
  • 19.00 Kveldsmat
  • 19.30 Godnattasamling – eget opplegg for tweens/teens
  • 21.00 Kaffen settes fram
  • 21.30 Voksensamling med undervisning/lovsang/andakt

Turene 

Turene er lagt opp slik at man kjører eller går/sykler til en base ikke langt fra parkeringsplass, og er derfor egnet for familier med små barn og barnevogn. Samtidig har vi noen artige aktiviteter for alle og vi legger til rette for lengre og brattere turer for de som ønsker og har mulighet til det. Man trenger ikke spesielt utstyr eller kunnskap om friluftsliv – her er det fellesskap, lek og naturglede i fokus. Noen av turene går til vann hvor vi har med oss kano. Vi har også friluftsgudstjeneste med nattverd på søndag. 

Familiemøtene 

Her blir det bibelundervisning for små og store. Vi kjører leirsang med dansebevegelser og kanskje kommer Ping på besøk?

Kveldssamlingene 

Når barna er lagt og freden senker seg over leirstedet, benker foreldrene seg i dagligstua med babycallene sine. Her får vi åndelig påfyll, noe å bite i og sosialt samvær. 

Tweens-samlinger
Før kveldssamlingene arrangeres det et eget opplegg for tweens. Mer info om dette kommer senere.

Priser 2024.

Inkluderer all mat, overnatting 5 døgn og aktivitet. Prisavslag på 40% for de som ønsker å sove i eget telt eller campingvogn/bobil. 

Makspris per familie er satt til 12500,- + evt. pristillegg på 1250,- for eget bad på rommet

Voksen: 3600,- 

12-17 år: 2650,- 

6-11 år: 1650,- 

1-5 år: 930,- 

0 år: Gratis

Betaling ved ankomst (kort eller kontant)

Ta kontakt på post@imi-stolen.no eller 72 42 13 70 ved spørsmål eller for påmelding.

Fjellferie for familier på Facebook

Leiren har en egen side på Facebook, som du kan sjekke ut for å se presentasjon av komiteen og annet snadder!
Klikk her: Fjellferie for familier på Facebook!