Vi søker kommunikasjonsansvarlig

Kommunikasjonsansvarlig
50-100% stilling

Normisjons enheter i Trøndelag bestående av blant annet Norkirken Trondheim Salem, Gå Ut Senteret, Normisjon region Trøndelag, 22B og Trondheim Samtalesenter, søker nå sammen etter kommunikasjonsansvarlig.

Stillingen vil være en del av administrasjonsavdelingen som utfører tjenester for alle enhetene. Vi ser etter en person som vil være en del av et stort lag som gjør evangeliet tilgjengelig for Trondheim, Trøndelag og ut til verdens ender. Du har et engasjement for misjon og menighet, og identifiserer deg med vårt verdigrunnlag slik dette er formulert i Normisjons verdidokument for ansatte.

Oppgaver og ansvar
Vår kommunikasjonsansvarlig vil ha ansvar for utarbeiding av kommunikasjonsplan for virksomhetene og gjennomføre aktiviteter i henhold til denne, etterlevelse av visuell identitet og innholdsproduksjon til nettsider, trykksaker, profilartikler, infoskjermer, sosiale medier o.l.

Du vil lede arbeidet med markedsføring av arrangementer, f.eks. leirer, konserter, kurs og konferanser, samt skoleplasser ved Gå Ut Senteret. Du koordinerer kommunikasjon med medlemmer og givere, og bidrar til å øke inntektene der det er mulig. Det vil i tillegg være aktuelt med andre oppgaver i administrasjonsavdelingen ved behov. I perioder vil du kunne lede én eller flere ettåringsstilinger som bidrar i kommunikasjonsarbeidet.

Formell kompetanse
Vi ønsker at du har relevant utdanning innen markedsføring eller kommunikasjon, men relevant erfaring med dokumenterte resultater kan veie opp for dette.

Ønsket erfaring
Erfaring med markedsføring og kommunikasjonsarbeid, gjerne i ideell sektor eller i menighetsarbeid. Erfaring fra markedsføring og kommunikasjon i digitale kanaler er en forutsetning.

Personlige egenskaper

  • Gode relasjonelle egenskaper
  • God forståelse for vårt kristne oppdrag og et engasjement for dette
  • Positiv, raus og teamorientert
  • Pålitelig og selvstendig
  • Opptatt av å finne riktig virkemiddel for å skape ønskede resultater

Vi tilbyr lønns- og pensjonsordninger etter Normisjons lønnsregulativ.

Stillingen består av et vikariat i 50% stilling og en prosjektstilling i inntil 50% stilling, begge med varighet til 31.12.2024. Mulighet for forlengelse.

Søknad med CV og spørsmål om stillingen kan rettes til regionleder i Normisjon Trøndelag, eivind.risholm@normisjon.no, 97573661. Søknadsfrist: 15. oktober 2023