Ecuador

En ny tid med vennskapsavtale

Den søramerikanske republikken, Ecuador, er folkerik og mektig på kultur, med korte avstander fra kyst, høyfjell og jungel. Normisjon har vært i landet siden 1968 og bidratt blant annet på utdanning, diakoni og lederopplæring blant minoriteter. 

Grunnen til at vi kom til Ecuador, var for å nå mennesker med evangeliet, og det har nå vokst frem en rekke evangeliske kirker. To av dem er frukt av vår tjeneste i landet.

Normisjon har nå faset ut sin fysiske tilstedeværelse, men fortsetter relasjonen med de to nasjonale lutherske kirkene gjennom en vennskapsavtale for bidrag og samarbeid innen menighetsarbeid, lederutrustning og barne- og ungdomsarbeid. 

 

Normisjon i Ecuador – 352000

 

Gi en gave

Våre prosjekter i Ecuador

Misjonale kirker

Målet med vårt samarbeid er å utruste nye ledere i samarbeidskirkene våre til å leve misjonale liv og skape misjonale fellesskap rundt seg.

Read article "Misjonale kirker i Ecuador"

Ledere for fremtiden

Se for deg at Den norske kirke var knapt 50 år og at staten ikke hadde råd til å støtte teologistudenter. Dette er tilfellet for Ecuadors lutherske kirke i dag. Derfor satser Normisjon på ledertrening og teologiutdanning.

Read article "Ledere for fremtiden i Ecuador"

Barn og unge

Enhver kirke trenger et fokus på hvordan nå og utruste unge mennesker til å følge Jesus. Det er også et viktig fokusområde i kirkene i Ecuador.

Read article "Barn og unge i Ecuador"

Nyheter fra Ecuador

Deler ut matkurver i nabolaget

Ecuador-menighet praktiserer Guds godhet ved å gi matvarer til mennesker som har lite.

Read article "<strong>Ecuador-menighet deler ut matkurver i nabolaget</strong>"

Tamboskolen er 25 år!

Men skoleplassen og klasserommene står tomme.

Read article "Underviser elever på telefonen"

Misjonær?

Allerede i søndagsskolealderen kom den aller første tanken. Åse Røsvik ville bli misjonær. Intervjuserie: Livet som utsending.

Read article "«Misjonær?»"