Ecuador

Folkerik og mektig på kultur

Den søramerikanske republikken, Ecuador, er folkerik og mektig på kultur, med korte avstander fra kyst, høyfjell og jungel. Normisjon har siden 1968 brukt mye midler blant annet på utdanning og lederopplæring blant minoriteter. 

Grunnen til at vi kom til ekvator, Ecuador på spansk, var for å nå mennesker med evangeliet og det har nå vokst frem en rekke evangeliske kirker. To av dem er frukt av vår tjeneste i landet.

Normisjon er i ferd med å nasjonalisere sin innsats i dette landet. Nå arbeider vi gjennom nasjonale kirker og samarbeidspartnere med menighetsarbeid, lederopplæring og utdanning. 

Normisjon i Ecuador – 352000

Gi en gave

Våre prosjekter i Ecuador

Misjonale kirker

Målet med vårt samarbeid er å utruste nye ledere i samarbeidskirkene våre til å leve misjonale liv og skape misjonale fellesskap rundt seg.

Read article "Misjonale kirker i Ecuador"

Ledere for fremtiden

Se for deg at Den norske kirke var knapt 50 år og at staten ikke hadde råd til å støtte teologistudenter. Dette er tilfellet for Ecuadors lutherske kirke i dag. Derfor satser Normisjon på ledertrening og teologiutdanning.

Read article "Ledere for fremtiden i Ecuador"

Nyheter fra Ecuador

Tamboskolen er 25 år!

Men skoleplassen og klasserommene står tomme.

Read article "Underviser elever på telefonen"

Misjonær?

Allerede i søndagsskolealderen kom den aller første tanken. Åse Røsvik ville bli misjonær. Intervjuserie: Livet som utsending.

Read article "«Misjonær?»"

Sel munnbind frå døropningar

I Ecuador selges klesplagg og munnbind frå døropningar, og sitron og mandarin frå midtrabbattar. Gatesalget blomstrer, til tross for restriksjonar og koronavirus.

Read article "Sel munnbind frå døropningar"