Acta søker ny daglig leder

Acta – barn og unge i Normisjon søker ny daglig leder til å lede organisasjonen fra februar 2023.

Tekst og foto: Acta/Normisjon – Publisert: 14.10.22

Etter syv år som daglig leder, gir Kristian Øgaard seg som leder for Acta – barn og unge i Normisjon 1. februar 2023. Han ønsker nå å gi stafettpinnen til en som kan være med å videreutvikle Acta – barn og unge i Normisjon slik at flere barn og unge møter, følger og ærer Jesus Kristus. 

– Det har vært inspirerende, gøy og utfordrende å lede Acta, og jeg går inn i mine siste måneder som Acta-leder med stor takknemlighet. Å få jobbe i en organisasjon med så mange flotte ansatte og frivillige, og som har en så klar evangelisk profil, har vært et privilegium, sier Kristian Øgaard.  

Landsrådet har satt ned et innstillingsutvalg bestående av landrådsleder Johanne Saxegaard, nestleder i landsrådet Eline Hæåk og generalsekretær i Normisjon Kjetil V. Haga. De har inngått et samarbeid med rekrutteringsfirmaet Hamnøy, og leter nå etter en daglig leder.

– Stillingen som daglig leder er viktig i Acta og vi ønsker å få en dyktig person i den rollen. Derfor ønsker innstillingsutvalget å invitere hele Acta og Normisjon til å komme med innspill til prosessen og konkrete tips på kandidater, sier landsrådsleder Johanne Saxegaaard.

Les mer om stillingen her

Relatert innhold

Engasjerer unge til å bli fattigdomsbekjempere

Ådne Berge har vært aktivt engasjert i Normisjon i nærmere 40 år. Fortsatt er han like inspirert.

Read article "En trofast fattigdomsbekjemper"

Agenda 1 vokser i Mali

Kristne i Mali tørster etter Bibel-undervisning, forteller lokale kristne i landet. Nylig møttes 50 mennesker for å oppmuntre og be for hverandre.

Read article "Lengter etter kristent fellesskap"

Fikk være med og døpe den første kristne i landsbyen

Etter nesten 10 år med såarbeid har en malinke valgt å tro på Jesus som sin frelser. Denne påsken minnes vi om at Jesus overvant det onde en gang for alle, skriver vår utsending i Senegal.

Read article "Den første kristne i landsbyen"