Agenda 3:16 har fått god respons på sitt nylanserte digitale magasin og app for mobil, nettbrett og pc

Nylig lanserte Agenda 3:16 digitalt magasin som kan leses både i app, på nettbrett og pc.

Vibeke Normann, digital redaktør, forteller at rundt 200 abonnenter har lastet ned appen i løpet av den første uken etter lansering. 

Tekst: Arne Sæteren – Foto: Per Arne Gjerdi – Publisert: 15.03.2022

– Dette handler om å endre abonnentenes lesevaner. De som velger den digitale utgaven, enten på mobil eller pc, må vende seg til å lese på en annen måte. Tilbakemeldinger vi har fått tyder på at vi har funnet en løsning som gir en god leseopplevelse. Foreløpig har vi ikke fått noen meldinger om at dette er vanskelig, forteller Vibeke Normann. 

Klikkbare artikler
Agenda har valgt en løsning som brukes av flere norske publikasjoner. I et e-magasin får leserne se de samme sidene som i papirutgaven og ved å klikke på artiklene åpnes de i et bedre lesbart format. Appen fungerer både for smarttelefon, nettbrett og PC, forteller hun.   

Alle som nå abonnerer på Agenda 3:16 får tilgang på den digitale utgaven. Abonnementsprisen har vært uendret noen år, men den går noe opp nå i forbindelse med nysatsingen.

Det blir også mulig å abonnere kun på e-magasinet for en noe lavere pris, og kan nå få et digitalt abonnement til redusert pris.   

Vibeke Normann forteller at de fortsatt kommer til å legge ut smakebiter av innholdet i bladet på Agendas nettside, og at leserne derfra kan klikke seg inn for å lese artiklene. For å få tilgang til hele artikkelen må man imidlertid være abonnent. 

Finn ut mer på agenda316.no

Følg Agenda 3:16 her: