Arv og testamentariske gaver

Hjelp oss i vårt viktige arbeid og få et skreddersydd testament – Helt gratis!

Med et testament kan du f.eks. sørge for at partneren din arver av deg, avklare hvordan arven skal fordeles mellom barna dine, eller sørge for at arven etter deg blir såkalt særeie. Det er med andre ord et veldig viktig dokument, som kan utgjøre en stor forskjell for de du etterlater deg. Ikke minst så kan du gi et siste bidrag til en sak du brenner for.

Normisjon samarbeider med den juridiske digitale tjenesten, Jurio. På nettsiden deres kan du lage et skreddersydd testament på under 15 minutter – hvor og når det måtte passe deg. Og best av alt: når du inkluderer Normisjon i din sistevilje blir hele testamentet gratis!

Ved å donere en gave til Normisjon i testamentet ditt, kan du gjøre en reell forskjell. Din donasjon støtter vårt arbeid og hjelper oss med å fortsette vår viktige sak. Som takk blir testamentet ditt helt kostnadsfritt.

Å opprette et testament med Jurio er enkelt og greit. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmål på deres digitale skjema, og deretter signere dokumentet foran to vitner. Prosessen er tydelig veiledet og du får løpende informasjon og støtte hele veien frem til mål.

Har du allerede et testament fra før, men ønsker å endre det? I det nye testamentet du oppretter med Jurio står det at det nye erstatter det gamle, så det er ingen tvil om hva ditt ønske er.

Ta kontroll over fremtiden din og opprett testamentet ditt i dag. Ved å inkludere Normisjon i testamentet ditt, vil det ikke bare være gratis for deg, du vil også utgjøre en reell forskjell for arbeidet vårt. Klikk på ‘Opprett et testament’ for å komme i gang!

Husk: For at testamentet skal være gyldig må det undertegnes for hånd foran to samtidig tilstedeværende vitner, som også må undertegne testamentet. Jurio veileder deg gjennom hele prosessen.