– Bli med på bønnedugnad

Generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland oppfordrer alle til å være med på bønnedugnad i korona-tiden.

17. mars 2020
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Eivind Horne

Generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. Foto: Eivind Horne

– Nå når alle arrangementene vi skulle på er avlyst og folk sannsynligvis enten sitter for seg selv på et hjemmekontor, holder seg i god avstand fra andre på jobben, eller tar seg av barn som ikke kan gå på skole og i barnehage, så vil i hvert fall en del av oss ha bedre tid, sier Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

Oppfordringen fra generalsekretæren er: Bli med på en bønnedugnad! Hun oppfordrer alle som har mulighet til å bli med på bønn klokka 12 hver dag, der man er. Det blir ikke på Skype eller lignende elektroniske løsninger.

– Bønnelinjene er gode nok i massevis uten elektronikken, og alle kan delta der de er enten det er fra hjemmekontor eller på en lekeplass med ungene, sier Kvelland. – Vi er Guds folk sammen, også om vi ikke er fysisk samlet.

Hun oppfordrer til bønn over en rekke tema: For land og folk, for menneskene rundt oss, for syke og ensomme, for myndighetene, om kloke beslutninger, for verdenssituasjonen.

– Ikke minst er det viktig for oss som misjonsfolk å be vi for mennesker i andre land der helsevesenet er langt dårligere rustet for denne krisen, avslutter Kvelland.

Relatert innhold

En kirke gjenoppbygges

– Det er som et nytt liv og en ny verden at vi har fått denne kirken. Vi tar del i Jesu lys, sier Rafik Danakari

Read article "En kirke gjenoppbygges"

Det er ikke over enda

Ingrid Amlie forteller om dagene like før den brå hjemreisen fra Senegal, og om håpet for arbeidet videre.

Read article "Det er ikke over enda"

Går så det suser

Sykepleierskolen i Okhaldhunga har nå to grupper på 20 studenter hver, men selv om mye går bra er det også mange spennende utfordringer.Går så det suser

Read article "Går så det suser"