– Bli med på bønnedugnad

Generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland oppfordrer alle til å være med på bønnedugnad i korona-tiden.

17. mars 2020
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Eivind Horne

Generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. Foto: Eivind Horne

– Nå når alle arrangementene vi skulle på er avlyst og folk sannsynligvis enten sitter for seg selv på et hjemmekontor, holder seg i god avstand fra andre på jobben, eller tar seg av barn som ikke kan gå på skole og i barnehage, så vil i hvert fall en del av oss ha bedre tid, sier Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

Oppfordringen fra generalsekretæren er: Bli med på en bønnedugnad! Hun oppfordrer alle som har mulighet til å bli med på bønn klokka 12 hver dag, der man er. Det blir ikke på Skype eller lignende elektroniske løsninger.

– Bønnelinjene er gode nok i massevis uten elektronikken, og alle kan delta der de er enten det er fra hjemmekontor eller på en lekeplass med ungene, sier Kvelland. – Vi er Guds folk sammen, også om vi ikke er fysisk samlet.

Hun oppfordrer til bønn over en rekke tema: For land og folk, for menneskene rundt oss, for syke og ensomme, for myndighetene, om kloke beslutninger, for verdenssituasjonen.

– Ikke minst er det viktig for oss som misjonsfolk å be vi for mennesker i andre land der helsevesenet er langt dårligere rustet for denne krisen, avslutter Kvelland.