– Bli med på bønnedugnad

Generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland oppfordrer alle til å være med på bønnedugnad i korona-tiden.

17. mars 2020
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Eivind Horne

Generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. Foto: Eivind Horne

– Nå når alle arrangementene vi skulle på er avlyst og folk sannsynligvis enten sitter for seg selv på et hjemmekontor, holder seg i god avstand fra andre på jobben, eller tar seg av barn som ikke kan gå på skole og i barnehage, så vil i hvert fall en del av oss ha bedre tid, sier Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

Oppfordringen fra generalsekretæren er: Bli med på en bønnedugnad! Hun oppfordrer alle som har mulighet til å bli med på bønn klokka 12 hver dag, der man er. Det blir ikke på Skype eller lignende elektroniske løsninger.

– Bønnelinjene er gode nok i massevis uten elektronikken, og alle kan delta der de er enten det er fra hjemmekontor eller på en lekeplass med ungene, sier Kvelland. – Vi er Guds folk sammen, også om vi ikke er fysisk samlet.

Hun oppfordrer til bønn over en rekke tema: For land og folk, for menneskene rundt oss, for syke og ensomme, for myndighetene, om kloke beslutninger, for verdenssituasjonen.

– Ikke minst er det viktig for oss som misjonsfolk å be vi for mennesker i andre land der helsevesenet er langt dårligere rustet for denne krisen, avslutter Kvelland.

Relatert innhold

Lytter til Bibelen via en app

Normisjon arbeider blant flere folkegrupper der mennesker utsettes for fiendtlige holdninger og forfølgelse for sin tro. Les om folkegruppen som lytter til Bibelen gjennom en app.

Read article "Bibelen til kristne i det skjulte"

Nå kan du søke om GUS-stipend

Er du etablert i arbeidslivet, men kunne tenke deg å ta fri for å studere Bibelen? Gå Ut Senteret har nå etablert GUS-stipendet. Søknadsfrist 20.april.

Read article "Etablerer GUS-stipend"

Fra landsby til landsby på sykkel

– Relasjonsbygging har vært en viktig del av arbeidet i Mali. Det handler mye om at vi jobber på grasrota, lærer oss språket og kulturen i landet, skriver Karen Ekern.

Read article "Fra landsby til landsby på sykkel"