Bli med på MER 2023

12.-15. januar samles vi til årets inspirasjons-fest i 2023.

– La oss møtes på MER for å bli inspirert og få påfyll til tjenesten, sier Vegard Tennebø, leder for Misjon i Norge. 

Tekst og foto: Normisjon – Publisert: 24.08.22

Rett over nyttår blir det MER konferanse i Normisjon igjen. 12. – 15 januar samles Normisjon i IMI-kirken i Stavanger. 

– På MER-konferansen møtes hele Normisjon sammen, sier Vegard Tennebø.

– Her får du møte menneskene og se organisasjonen i hele sin nydelige og inspirerende bredde: Menighet og fellesskap, misjon og bistand, skole og undervisning, barne og ungdomsarbeid. Alt sammen sammen på ett brett! 

Pandemien har gjort at MER ble avlyst forrige gang, men nå gleder Tennebø seg til en skikkelig storsamling.

– Jeg håper vi vil reise hjem igjen med inspirasjon, påfyll og en følelse av å være med på et lag som bokstavelig talt forandrer verden, ett menneske av gangen.

Påfyll

– Hva skjer på MER i 2023?

– På MER møtes vi for å la oss inspirere og få påfyll til tjeneste i hverdagen. Gjennom møter og undervisning, musikk og sang, i plenum, mindre grupper og under måltidsfellesskaper deler vi liv, engasjement og troen på Jesus. Konferansen er full av godsaker, og du kan i stor grad sette sammen en godtepose av seminarer og undervisning som passer til ditt engasjement og din brann. Og så får du selvsagt muligheten til å møte menneskene – de fantastiske menneskene som arbeider og tjener i Normisjon, sier Tennebø. 

Samle organisasjonen

Han fortsetter:

– Vi ønsker å samle hele organisasjonen for å gi inspirasjon, sette felles retning og ha gode opplevelser sammen. Det er lett å glemme at vi er et helt lag, ikke bare den virkegrenen hver enkelt av oss er engasjert i. Derfor trenger vi å møte hverandre. Og så tror vi at Jesus vil gjøre noe midt i blant oss når vi kommer sammen i hans navn.

 Tennebø har flere forventninger til konferansen:

– Jeg håper å få møte mennesker jeg er glad i og få nye relasjoner med nye mennesker som jeg ennå ikke kjenner. Jeg blir alltid imponert over folks engasjement for mange forskjellige ting i Guds rike, så jeg forventer vel også å bli imponert – også i år. Og så har jeg forventning til hva Gud vil gjøre blant oss disse dagene.

– Har du et godt minne å dele med oss fra MER konferansen?

– Det var nok en personlig sterk og god opplevelse å få forkynne om Jesu korsmerkede kjærlighet på et kveldsmøte. Det beste var kanskje å kjenne på oppdriften og engasjementet i seminarene om menighetsutvikling og menighetsplanting! 

Følg med på normisjon.no. Mer informasjon om MER kommer.