Debatt og kommentarfelt regler Normisjon

 

Vi i Normisjon er glade for at du engasjerer deg og kommenterer på innholdet vi publiserer. Samtidig ber vi alle som bruker kommentarfeltet vårt om å utvise god folkeskikk og avstå fra personangrep og hets.  

Vi har følgende debattregler:  

  • Bruk fullt navn: Våre sosiale medieflater er kun for deg for som vil kommentere under fullt navn. Falske profiler, åpenbare pseudonymer og kommentarer fra andre sider kan bli fjernet.  
  • Tenk deg om: Hatefulle, trakasserende ytringer vil bli slettet. Vis respekt for andres innlegg og ytringer.  
  • Skriv kommentaren din på en hyggelig måte: Kommentarer med ufin eller grov språkbruk vil bli slettet.
  • Vær saklig: Innlegg eller kommentarer med grove beskyldninger eller som bryter norsk lov vil bli slettet.  
  • Finn andre flater å reklamere på: Kommentarer som promoterer/reklamerer/lenker til produkter eller tjenester som ikke tilhører vår bevegelse fjernes.   
  • Hva skjer hvis du bryter debattreglene: Dersom du bryter våre debattregler vil innlegget ditt bli fjernet eller skjult, og profilen din kan bli utestengt fra våre flater. Hvis kommentaren din blir skjult på våre flater, så vil den fortsatt være synlig for deg og din egen vennekrets. Husk at du er ansvarlig for dine ytringer, enten de gjøres på våre offentlige flater eller i din vennekrets.  

Normisjon verdisyn kan du finne her  

Hvis du ser kommentarer på våre flater som du reagerer på så kontakt oss gjerne med en direktemelding på Instagram eller Facebook eller send en mail til media@normisjon.no 

Takk for at du bidrar til å skape gode kommentarfelt på våre flater!