Disse bøkene kan du lese i sommer

Sommeren er en av de mest populære tidene å lese bøker.

Etter en lang og solfult mai, står sommeren for døren. Vi drømmer oss bort til late feriedager, de også forhåpentligvis fulle av sol, hvor vi kan nyte livet og Guds skjønne natur. Gjerne med en god bok i hånden. 

Tekst: Elise F. Osmundsen – Foto: Illustrasjon/Adobe Stock/ gheturaluca– Publisert: 03.06.24

Normisjon er stolt deleier av forlagshuset Lunde og den kvalitetslitteraturen de utgir. Her er fire bøker vi tenker vil være til glede og oppmuntring gjennom sommeren.  

Enten du tilbringer de hjemme på terrassen, på hytta, i campingvogna eller på stranda.  

Til deg som liker science fiction 

Den tredje boken i romtriologien til C. S. Lewis er endelig på vei. Malacandra og Perelandra er allerede ute, og nå kommer den siste Thulcandra. Serien har aldri ført vært utgitt på norsk, men nå gjør altså Forlagshuset Lunde det.

Triologien omtales som «Narnia for voksne», og skildrer spennende møter mellom det menneskeheten og det utenomjordiske. Disse vil du ikke gå glipp av! 

Kommer snart

Til deg som er interessert i historie 

I Settepoteter – hvalfangst og krigshistorie gjenforteller Preben Colstrup sin egen, gripende historie.  

Boka forteller historien om konfirmanten som får jobb med hvalfangst i en tid der opp mot 40 prosent av Norges befolkning er arbeidsløse. De utrolige omstendighetene fører til møte med bømlojenta Agnes i en tid med krig og livstruende sykdom. En gripende bok om framtidshåp.  

Finn boken her

Til deg som søker oppmuntring 

I den flotte andaktsboken Hverdagslykke, finner du andakter for et helt år til oppbygging og oppmuntring. Skrevet av sangevangelisten Irene Krokeide Alnes om lykken av å være Guds barn.  

Finn boken her

Til deg som er, eller har, tweens   

Maria Celine Lundeby har allerede mange flott andaktsbøker på merittlisten. Nå er hun tilbake med en ny andaktsbok til tweens som er lett å lese og lett å forstå.  

Med Når hjertet får ørerandakter for tweens som vil bli bedre kjent med Jesus, setter Lundeby fokus på hvordan du kan få gode venner og hvordan du kan være en god venn tilbake. 

Finn boken her

Noe for enhver 

Om du foretrekker science fiction, romaner, andaktsbøker eller annen kristen litteratur, har Forlagshuset Lunde noe for enhver smak. Sjekk ut disse bøkene, og flere nyheter, på forlaghusetlunde.no

Vi i Normisjon ønsker deg en god og lesefull sommer!