Etter skoletid i Aksdal

Det veksler mellom støy og stillhet når 40-60 barn samles hver onsdag i Aksdal kyrkje.

Skrevet av: Kørner Høie, 12. mars 2018

Noen av barna er harde sjakkspillere. Foto: Kørner Høie

Skolen slutter tidlig på onsdagene, og for mange går da veien rett til kirken der menighet og Normisjon er klar med en stab på 12 voksne som tar imot dem. Her er de i tre timer med leksehjelp, mat og drikke, andaktsstund og interesseaktiviteter i grupper. Lydvolumet kan være høyt til tider, men lederne har greie regler og grenser som gjør at det kan være helt stille når de trenger konsentrasjon. Tilbudet har vært nå i 7 år, og avslutter hvert år til påske med familiesamling og utlodning der inntektene går til  Nepal eller Mali.

Gjermund prest inviterer til skøyteisen.
Det er ikke lett å slå Magne Klingsheim i Ludo.

Relatert innhold

Mot strømmen

Tett på: Caleb Sherpa valgte å gi livet sitt til Jesus i en alder av femten år, og det skapte store utfordringer i møte med kulturen han kom fra. Bønn ble hans viktigste verktøy i møte med disse prøvelsene.

Read article "Mot strømmen"

Reagerer på avslag

Utdanningsdirektoratet setter en stopper for Gå Ut Senterets nye bibelkunnskapslinje. Rektor Ørjan Tinnen mener de ikke forstår behovene.

Read article "Reagerer på avslag"

Det er makt i de foldede hender

For 30 år siden samlet en gruppe kvinner seg til konferanse nordvest i Bangladesh. Tolv av deltakerne ble så engasjerte at de bestemte seg for å opprette egne kvinnegrupper med et spesielt fokus på bønn. I dag dekker arbeidet 70 slike grupper fordelt på 200 menigheter.

Read article "Det er makt i de foldede hender"