Flytter butikker i Oslo

Galleri Normisjon Oslo sentrum overtok torsdag nøklene til sitt nye lokale i Radisson Blu Scandinavia Hotel i Holbergsgate 30. Butikken skal etter planen åpnes i begynnelsen av mars.

Skrevet av: Arne Sæteren, 31. januar 2018

Galleri Normisjon overtok torsdag nøklene til de nye butikklokalene i Radisson Blu Scandinavia Hotel i Holbergsgate i Oslo. Her diskuterer Martha Sofi Dragsund Ellingsen, Inger Lindve Hagen og Lillian Dombestein innredningen av lokalet. Foto: Arne Sæteren

– Vi leier nå lokaler i underetasjen på hotellet, rett over gata for butikken vi har hatt i Tullins gate 6, forteller daglig leder for Galleri Normisjon, Lillian Dombestein.

Til disse lokalene flytter også Galleri Normisjon KLÆR som har holdt til i Pilestredet, et par kvartaler unna.

Dombestein forteller videre at årsaken til flyttingen var at Tullins gate 6 ble solgt og ny eier ikke ønsket å fornye kontrakten.

– Men vi er svært glade for at vi har fått leie lokaler i Arkaden i Radisson Blu Scandinavia Hotel. Det er større enn begge de gamle butikkene til sammen, og inkludert lager, rår vi nå over 292 kvadratmeter. Dessuten er det mer praktisk fordi lager og butikk ligger i samme etasje.

Lillian Dombestein forteller at februar går med til flytting og innredning av det nye lokalet.

– Det er «tusen ting» som skal pakkes, flyttes og settes på plass i den nye butikken. Alt arbeidet skjer på dugnad. Derfor er det godt at vi har cirka en måned på oss til å sette i stand butikken. Den offisielle nyåpningen blir i første halvdel av mars, forteller hun.