Fyller Oslo med sang

2200 barn og unge fra hele Norge og Sverige fyller Oslo Spektrum når den trettende Soul Children-festivalen går av stabelen.

25. oktober 2018
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Oslo Soul Children

Er du i Oslo i helgen kan du få med deg både en spektakulær utendørskonsert på Universitetsplassen lørdag 27. oktober kl. 16 og en storslått festgudstjeneste i Oslo Spektrum søndag 28. oktober kl. 15.

Friluftskonserten på Universitetsplassen i forbindelse med forrige Soul Children Festival

Blant gjesteartistene som skal opptre sammen med det store festivalkoret både på gratiskonserten på Universitetsplassen lørdag og på Soul Church Concert i Oslo Spektrum søndag er Walt Whitman, Chip Kendall, Samuel Ljungblahd, Lisa Børud og Maren Reme

Soul Children er en suksesshistorie som er i stadig vekst, og korkonseptet  eksporteres til stadig flere land. I Norge er det nå nærmere 200 aktive Soul Children-kor og man har neste like mange avleggere internasjonalt i et titalls land.

Mass Choir på forrige Soul Children Festival

Festivalen starter fredag ettermiddag med et forrykende åpningsshow og avsluttes søndag ettermiddag med en storslått festgudstjeneste. I tillegg vil det enorme koret gå opp Karl Johan sammen med Kampen Janitsjar lørdag ettermiddag, der det braker løs med en stor frikonsert kl 16.00 med festivalens Mass Choir, alle de 2200 sangerne.

Relatert innhold

Nye fellesskap er mogleg

I det gamle bedehuset frå 1923 på Sandane har det siste året vore yrande liv. Korleis har dette skjedd? 

Read article "Nye fellesskap er mogleg"

Satsing i Senegal

– Normisjon ønsker å satse strategisk på arbeid i Senegal, sier internasjonal leder Dag-Håkon Eriksen. Nå lyser Normisjon ut en rekke stillinger for å utvide arbeidet i landet.

Read article "Satsing i Senegal"

Næringspris til Øya

Øya videregående skole er tildelt Melhus kommunes næringspris for 2018

Read article "Næringspris til Øya"