Fyller Oslo med sang

2200 barn og unge fra hele Norge og Sverige fyller Oslo Spektrum når den trettende Soul Children-festivalen går av stabelen.

25. oktober 2018
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Oslo Soul Children

Er du i Oslo i helgen kan du få med deg både en spektakulær utendørskonsert på Universitetsplassen lørdag 27. oktober kl. 16 og en storslått festgudstjeneste i Oslo Spektrum søndag 28. oktober kl. 15.

Friluftskonserten på Universitetsplassen i forbindelse med forrige Soul Children Festival

Blant gjesteartistene som skal opptre sammen med det store festivalkoret både på gratiskonserten på Universitetsplassen lørdag og på Soul Church Concert i Oslo Spektrum søndag er Walt Whitman, Chip Kendall, Samuel Ljungblahd, Lisa Børud og Maren Reme

Soul Children er en suksesshistorie som er i stadig vekst, og korkonseptet  eksporteres til stadig flere land. I Norge er det nå nærmere 200 aktive Soul Children-kor og man har neste like mange avleggere internasjonalt i et titalls land.

Mass Choir på forrige Soul Children Festival

Festivalen starter fredag ettermiddag med et forrykende åpningsshow og avsluttes søndag ettermiddag med en storslått festgudstjeneste. I tillegg vil det enorme koret gå opp Karl Johan sammen med Kampen Janitsjar lørdag ettermiddag, der det braker løs med en stor frikonsert kl 16.00 med festivalens Mass Choir, alle de 2200 sangerne.

Relatert innhold

Et bedre liv

Da sønnen ble syk forsvant både mannen og støtten fra familien. På Okhaldhunga sykehus ble Romi og sønnen tatt imot med åpne armer.

Read article "Et bedre liv"

Små framskritt

Vi ser stadig små framskritt og frukter av arbeidet Normisjonsteamet gjør på Merdekan innenfor fysioterapi, motorisk trening, musikkterapi og logopedi.

Read article "Små framskritt"

Okhaldhunga Times november 2019

Igjen er det tid for en hilsen herfra. Bli med inn og møt Okhaldhunga Sykehus sin nye Sjefssykepleier og Kirurg-geriljaen, spis middag på Mission View Hotel, og så er det kanskje litt å lære herfra om givertjeneste?

Read article "Okhaldhunga Times november 2019"