Fylte Oslos gater med lovsang

Artister og sangere fra mange land i verden var tilstede på friluftskonserten lørdag.

21.-23. oktober var rundt 2000 unge og voksne fra korbevegelsen Soul Children samlet på festival i Oslo Spektrum. Lørdag 22. oktober sang de på Universitetsplassen midt i Oslo.

Tekst: Normisjon – Foto: Soul Children – Publisert: 22.10.22

Hele Karl Johans gate ljomet av sang og musikk fra Soul Childrens enorme «Mass Choir» kor på Universitetsplassen lørdag ettermiddag den 22.oktober.

Med sanger som «Shackles on my feet», «Let The Love Flow» og «Unique» fylte de sentrum med sanger med et kristent budskap. Blant sangerne var også flere internasjonale artister som trioen LIN D fra Sverige, og Chip Kendall fra Storbritania.

Rundt 1600 unge sangere var samlet foran folkemengden.

Les møte med to av deltakerne på festivalen her

Ledet kor i snart 20 år

Etne Soul Children var et av korene som var med og sang på Universitetsplassen. Til høsten feirer koret 20 års jubileum og er en av de eldste korene i Soul Children-bevegelsen.

To av korlederne, Aud Jorun Baustad og Pål Baustad, forteller at de har vært med og lede koret i 19 år.

– Vi har vært med i 19 år og er med på festivalen for syvende gang, forteller Aud Jorun Baustad.

Etne Soul Children feirer 20 år til høsten.

– Det er veldig fint å kunne gjøre dette sammen. Og ekstra fint å få komme her å bli inspirert og ha fellesskap sammen med andre kor, sier Pål Baustad.

Soul Children er en suksesshistorie i stadig vekst, og er en korbevegelse med over 200 kor i Norge. Gründer Ragnhild Hiis Ånestad og Soul Children-bevegelsen mottok i fjor Oslo bys kunstnerpris for deres betydning i Oslo.