Her kan du følge digitale gudstjenester i Normisjon

Har ikke den lokale kirken din gudstjenester på nett? Eller kanskje du er på let etter flere alternativer hvor du kan se gudstjenester direkte?

Koronapandemien har gjort det vanskelig for oss å kunne samles i fellesskap, og få åndelig påfyll i hverdagen. Nå er det snart ett år siden den verdensvide nedstengningen førte til en annerledes hverdag for oss alle.

Oversikt over møter
I Normisjon har vi nærmere 40 fellesskap, og flere av Norkirkene våre streamer digitale gudstjenester og bibeltimer som er åpne for alle. Du er hjertelig velkommen til å delta på disse, uavhengig av tilhørighet eller bosted.

Her finner du en oversikt over noen av dem:

Storsalen menighet
Salem menighet
IMI-kirken

Norkirken Mandal
Norkirken Grimstad
Norkirken Porsgrunn
Norkirken Molde
Norkirken Vennesla
Norkirken Nedenes
Norkirken Drammen
Norkirken Hald
Norkirken Bergen 

*Sender din Normisjon forsamling gudstjenester på nett, men er ikke kommet med på denne listen? Ta kontakt på media@normisjon.no

YouTube-kanal for ungdom
Er du mellom 13-19 år? Eller bare glad i litt sprekere innhold? Glem ikke Soul Children-bevegelsens egen YouTube-kanal: Soul Children Channel.Her finner du alt fra talk-show med spennende temaer, sang og gudstjenester!

Velkommen til møte!

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys på min sti.» Salme 119,105.

Relatert innhold

Lytter til Bibelen via en app

Normisjon arbeider blant flere folkegrupper der mennesker utsettes for fiendtlige holdninger og forfølgelse for sin tro. Les om folkegruppen som lytter til Bibelen gjennom en app.

Read article "Bibelen til kristne i det skjulte"

Nå kan du søke om GUS-stipend

Er du etablert i arbeidslivet, men kunne tenke deg å ta fri for å studere Bibelen? Gå Ut Senteret har nå etablert GUS-stipendet. Søknadsfrist 20.april.

Read article "Etablerer GUS-stipend"

Fra landsby til landsby på sykkel

– Relasjonsbygging har vært en viktig del av arbeidet i Mali. Det handler mye om at vi jobber på grasrota, lærer oss språket og kulturen i landet, skriver Karen Ekern.

Read article "Fra landsby til landsby på sykkel"