Hilsen fra Halvorsen Oktober 2019

Takk for sist til alle dere vi møtte i sommer, på leir på IMI Stølen, i løpet av alle dagene vi reiste i Trøndelag i september, dere i Åseral, Valderøya, Nomeland, Røyknes, Treungen mm., og stevner og vanlige møter. Det har vært en god, travel og fin vår/sommer/høst.

I morgen fredag er dagen for avreise til Mali. Vi blir ikke så mange ukene. Jeg (Hilde) drar hjem 29.november til både jubileum og møter og julefeiring.  Alf kommer etter den 9.desember. Men vi skal ut igjen i januar. Dere vil snart få høre nyheter fra Mali når vi etter hvert er på plass i landsbyen vår om noen dager.

I september giftet yngstemann Ole seg med Sunniva. Det ble en strålende dag med vielse på Akershus Slottskirke og feiring på Nesodden. De bor i Oslo.

Det var Sommer i Sør i juli, med fine møter og gode samtaler. Bra vær er heller ikke dumt. Vi tok en tur til Oslo midt på sommeren, for der kom det sannelig et nytt barnebarn.  Det er Yngvar og Ruth som fikk ei jente.  Ewalina på 2 er veldig stolt storesøster, og skjuler det ikke!! Her skal det koses.

Vi er spente på nye misjonærer. Vi venter på en familie fra Kamerun med 4 barn som skal bosette seg i landsbyen. Det er også nye unge, norske misjonærer som gjør seg klare til å dra til Senegal etter hvert. En familie går på Gå Ut Senteret, og den andre familien leser fransk i Stavanger.

Vi elsker norsk natur, både å se på og å høste av. Espen og Eileens 3 gutter får øye på en liten hareunge på gårds-plassen en morgen.  Det er skikkelig gøy og spennende.

Jon og Irene bor noen minutter unna oss. De jobber og studerer.

Som misjonærer er vi også opptatt av åndelige frukter, om det er nye mennesker som vil ta imot Jesus – i Mali eller i Norge. Vi kan alle være med på å høste inn.  Det har vært en veldig god regntid i Mali i sommer. Det gleder vi oss over. Da kan de hente inn mais, hirse, peanøtter og bomull.

Som mange vet, så har vi gått med byggeplaner i 14 år. Cirka!! Og nå skjer det endelig noe. Vi er spente på om det blir ferdig til jul.

Vi vil takke for de mange av dere som gir fast til arbeidet vårt, eller sender gaver. (Det er i år en sum på 50.000 som givere kan trekke av på skatten. Det kan anbefales å melde fra om gavene og dermed slippe litt skatt.)

Vi er også veldig takknemlige for forbønn, både fra hver enkelt og i misjonsgrupper og på møter. Mali er et urolig land for tiden, og trenger mye forbønn.  Allikevel er vi ved godt mot!

Hilsen  Hilde  og  Alf

Kontonummeret Normisjon:  1503 02 13537 Prosjektnummeret: 401028   (lønn Halvorsen)