Ideer til seniorarbeid

Normisjons seniorutvalg har laget en idébank med forslag til ulike arrangement. Foto: Pexels/Marcus Aurelius

– Normisjons seniorarbeid er fullt av ideer og aktiviteter som treffer målgruppen.

Tekst: Arne Sæteren, Foto: Pexels, Publisert: 29.09.2021

Seniorutvalget i Normisjon har laget en idébank for seniorene i organisasjonen.

 – Hensikten er å kunne vise litt av det arbeidet som skjer i regioner og lokalt, og gi inspirasjon og ideer til eget arbeid, skriver utvalget i innledningen. 

Utvalget gir eksempler på hva som kan gjøres og tilpasses egne, lokale forhold. Blant disse er bibelkurs, leirer og stevner, turer ut i naturen, diakonalt arbeid og engasjement i gjenbruksbutikker. 

Idébanken finner du her

– Nyttig ressurs
– Normisjons seniorarbeid er fullt av ideer og aktiviteter som treffer målgruppen. Her er vi skikkelig gode. Å kunne dele fra mangfoldet som finnes, er en svært nyttig ressurs som fortjener å bli brukt av mange, sier Normisjons generalsekretær, Kjetil Vestel Haga.

Generalsekretæren mener det er inspirerende å se den kreativiteten og oppfinnsomheten som seniorutvalget har samlet.

– Her er en gullgruve av erfaring som nå gjøres tilgjengelig for mange. Dette vitner om stor erfaring og kreativitet for en viktig gruppe i Normisjon. Det er til å bli stolt av, sier han.

– Trenger å utfordres
Utvalget understreker at det er viktig for Normisjon å nå ut til denne aldersgruppen med evangeliet om Jesus Kristus.

– Dette vil omfatte både å ha tilpassede møteformer og opplegg for egne medlemmer og å ha utfordrende tilbud til nye grupper som kan bli med i Normisjons arbeid. Eldre trenger å høre og utfordres på samme forkynnelse som menighetene forøvrig, skriver utvalget.