God jul fra Okhaldhunga

Menigheten går fra landsby til landsby og synger julen inn. Stort bål og store gryter mat. Vi danser og synger og jubler og roper «Happy Christmas» i lyset av bålet og i måneskinn.

Denne julen må vi varme oss på minner og danse litt i det skjulte hjemme. Vi feirer jul i Norge og vi feirer resten av livet i Norge. Vi takker for 17 år i Nepal. Vi takker dere alle som har gjort det utrolige mulig. Gleden i en ung kirke som vokser tar vi med og deler gjerne. Sykehuset kaller seg selv et «Christmas Hospital». Vi feirer at Guds barmhjertighet kom til jord, med vår tjeneste.

Takk til dere som er med og feirer hans barmhjertighet i Okhaldhunga, så syke kan få hjelp og fattige får del i liv og glede.

Pasientstøttefond og barne – og fødselshelse bringer hjelpen din fram til dem som trenger en julehilsen i Okhaldhunga.

Nå er spørsmålet: Hvor går arbeidet i Nepal videre?

Vel, sykehuset er her fortsatt og vil ha økonomiske behov også etter vi har reist. Utbyggingen, som har vært det store prosjektet, er ferdigstilt. Nå er det viktig å støtte vedlikehold for å ta vare på det nye. Det planlegges et påbygg med to etasjer til sykepleierskolen, med støtte fra Normisjon. Normisjon skal fortsatt bidra til pasientstøttefondet og støtte barne- og mødrehelse ved sykehuset. Det sikrer behandling av de fattige og av de minste. God fødselshjelp er sykehusets kjennetegn som fem fylker har som sin sikkerhet.

I tillegg er det nye ting under arbeid. Det skal startes opp et prosjekt med fokus på inkludering av barn og voksne med funksjonsnedsettelser, Community Based Rehabilitation (CBR). Dette arbeidet vil berøre noen av de aller fattigste og mest sårbare i Okhaldhunga. Dette trenger din støtte!

Tusen hjertelig takk for den støtten du har gitt mens vi har bodd og arbeidet i Okhaldhunga! Vi håper at du vil være med på å støtte det store og mangfoldige arbeidet Normisjon driver der også etter at vi er reist hjem. Norge er blitt Nepals naboland!

Med vennlig hilsen
Kristin og Erik Bøhler

1. Gi en gave med kort her
2. Vipps til 569538 (gå inn på ‘Kjøp og betal’)
3. Konto: 1503 02 13 537 – merk: Jul