Klart for MER 2023

MER-konferansen er Normisjons medarbeidersamling for ansatte og frivillige. I januar 2023 skal den arrangeres for første gang siden 2018.

Nå er påmelding til MER-konferansen i 2023 åpen, og melder du deg på før 10. desember får du rabatt. I tillegg får unge, frivillige spesialpris.

Tekst: Arne Sæteren – Publisert 25.10.22

Konferansen holdes i IMI-Kirken i Stavanger 12.–15. januar 2023 og er for ansatte og frivillige i Normisjon. Torsdag 12. januar er konferansedag for ansatte.

– Nye høydepunkter

Ørjan Tinnen, koordinator for konferansen og organisasjonsutvikler i Normisjon, er glad for at Normisjon igjen kan innby til en slik konferanse:

– Vi gleder oss til å realisere mye av det flotte programmet som var planlagt for den avlyste konferansen i 2022, med noen helt nye høydepunkter. De fleste av seminarholderne stiller, så den overveldende seminarmenyen med 36 seminarer fra i fjor realiseres i år, forteller han og lover å komme tilbake med mer informasjon når alle brikkene er på plass.

– Jordnær og inspirerende

En av talerne på konferansen blir Trevor Downham fra Norwegian Settlers Church i Sør-Afrika. 

– Han er en jordnær, men svært inspirerende taler og seminarholder som leder et spennende diakonalt og misjonalt arbeid i Marburg, Sør-Afrika. Menigheten samarbeider blant annet om praksis for studenter fra Bibelskolen i Grimstad, og vi tror Trevor vil kommunisere godt til oss. I tillegg er programmet fylt av bidragsytere fra bredden i Acta og Normisjon, forteller Tinnen.

Rimeligere for unge frivillige

Prisen for frivillige over 26 år er 1800 kroner, men for deltakere under 26 år, «Frivillig ung», koster det 1200 kroner. Men alle som melder seg på før 10. desember får 300 kroner i rabatt.  Etter påmelding får man tilsendt rabattkoder til hotellene Thon Partner Stavanger Forum Hotel og Clarion Hotel Energy Stavanger.

Med tanke på spesialprisen for frivillige under 26 år, oppfordrer Tinnen: 

– Bli med og samle våre unge frivillige til inspirasjon og fortsatt tjeneste i Acta og Normisjon. Dette skal være gøy, inspirerende, retningsgivende og samlende. Det er det vi jobber for at MER 2023 skal være. La oss lage en fest og en møteplass som blir viktig for alle oss som er engasjert i Acta og Normisjon.

Bli med og samle våre unge frivillige til inspirasjon og fortsatt tjeneste i Acta og Normisjon.

Vil du bidra?

Komitéen for MER 2023 består i dag av Ørjan Tinnen, Vegard Tennebø, Marit Elisabeth Berling, Steve Bruns og Jeanette Habbestad. 

– Vi tar gjerne imot tips om flere medlemmer til komitéen eller til underkomitéer, slutter Ørjan Tinnen.

Les mer og meld deg på her: www.merkonferansen.no