Klart for Sommer i Sør

Under Sommer i Sør på Bibelskolen i Grimstad blir det også Amigofestival og Tenåringsfestival.

I juli er det igjen klart for Sommer i Sør på Bibelskolen i Grimstad. Samtidig arrangeres Amigosfestivalen for barn og Tenåringsfestivalen for ungdom.

Tekst: Normisjon – Foto: Mattias Roaldsnes – Publisert: 12.06.23

Sommer i Sør åpner tirsdag 11. juli og avsluttes søndag 16. juli. Programmet består av bibeltimer, familiesamlinger, kveldssamlinger og ulike aktiverer som misjonsløp og volleyballturnering til inntekt for Kompis og Amigos. Amigofestivalen og Tenåringsfestivalen har flere egne samlinger, blant annet mens det er bibeltimer. Sommer i Søravsluttes med en felles gudstjeneste søndag formiddag.

Bibeltimer

Marte Frivold med ledere har ansvaret for Amigosfestivalen og Marie Norbakken med ledere har ansvaret for Tenåringsfestivalen.

Bibeltimeholdere i år er Marit Elisabeth Berling, skoleutvikler, Kjetil Vestel Haga, generalsekretær og Dag William Haugeto Stang, innsamlingsleder.

Internasjonal kveld

I tillegg til noen av skolens lærere blir også familien Rebbestad Løkken, som er på hjemmeopphold fra Bangladesh, med. De blir med hele uken og skal blant annet delta på en internasjonal kveld sammen med Bhutan-utsending Andreas Kolaas.

Møtene holdes i Normisjonshallen på skolens område. I tillegg til overnatting i skolens internat er det mulig å leie plass til campingvogn, bobil eller telt. Det er også mulighet for å kjøpe måltider på skolen.