Lager kjempeshow

29. mai kan du få med deg en forrykende Soul Children-konsert på Riksscenen i Oslo!

16. mai 2019
Tekst og foto Soul Children

Oslo Soul Childrens siste utgivelse heter «Headlights» og kom i slutten av oktober 2018, – og denne har også en egen kleskolleksjon!

I disse dager forbereder gjengen seg på et forrykende show som settes opp på Riksscenen i Oslo onsdag 29. mai kl 19. Her vil publikum få oppleve fantastisk sang og dans, dyktige solister og et supert band. Showet vil være fylt av energi, glede, trøkk og også sanger til oppmuntring og trøst.

Koret har turnert over hele Norge, i Sverige, Tyskland og har vært hele fem ganger i USA. I tillegg til å ha deltatt på utallige tv-show, blitt tildelt Petter Dass-prisen, Sareptaprisen, blitt nominert til Spellemann og samarbeidet med mange internasjonale og nasjonale artister.

Oslo Soul Children er dessuten «pilotkor» for Soul Children-bevegelsen, som har nærmere 200 lokale kor i Norge og over 100 lokale kor i 12 andre land i verden. Oslo-koret er vertskap for The International Soul Children Festival som foregår i Oslo Spektrum og forrige år hadde 2200 deltakere, foruten flere hundre medarbeidere og flere tusen publikummere. Oslo Soul Children har gitt ut 14 album, flere singler og musikkvideoer.

Oslo Soul Children og Soul Children-bevegelsens gründer og leder er Ragnhild Hiis Ånestad. Hun har blant annet medvirket som dirigent, produsent, låtskriver og sanger på en rekke plateutgivelser, i tillegg til å stadig gjeste festivaler, workshops og seminarer som foredragsholder og korleder.