Nytt fastgiverkonsept!

– I vår kultur forbinder vi gjerne lykke med forbruk og konsum. Men finner vi gleden vi søker gjennom å investere i flere ting? spør misjonsleder.

Tekst: Normisjon – Foto: Ganesh Foto – Grafikk: KNIF Fundraising – Publisert: 30.06.23

Dette året lanserte Normisjon et flunkende nytt fastgiverkonsept som har fått navnet «Investor».   

Målet er å rekruttere flere fastgivere som vil være med og investere i at nye generasjoner og folkeslag skal få et møte med Jesus.   

Klikk her for å lese mer om hvordan du kan bli investor

Større hus, raskere bil  

Vegard Tennebø, leder for Misjon i Norge, ønsker å videreformidle den friheten og gleden som ligger i å gi til noe større en oss selv:

– Du og jeg marineres daglig i fortellinger som sier at lykken og gleden ligger i å investere i stadig større hus, raskere biler eller mer oppdatert teknologi. Men er denne fortellingen egentlig sann? Spør han.   

– Jesus er motkulturell, sier Vegard Tennebø.

Stappfulle skuffer og skap  

For selv om nordmenns levestandard har gått opp de siste tiårene, har vi likevel ikke blitt mer tilfredse eller fornøyde, mener misjonslederen. Mange av oss har skuffer og skap som flyter over av eiendeler. Kanskje blir vi slitne bare ved tanken på å skulle rydde, organisere og vedlikeholde alt vi eier? 

– Jesus var motkulturell. Han forkynte at sann og varig glede finnes i å investere i noe større en egen komfort, luksus, overforbruk og status. Han sa at det er større glede i å gi en å få, sier Tennebø.

– Tenk at du som leser dette kan gi oppreisning, verdighet, helbredelse og frelse til dyrebare mennesker som ingen andre bryr seg om, sier han og avslutter:   

– Jeg tror ikke det finnes en bedre investering du kan gjøre en det! 

Kan bli en symaskin

Dag William Haugeto Stang er fungerende kommunikasjons- og markedsleder i Normisjon og har vært med å utforme det nye fastgiverkonseptet. Han sier seg enig med Tennebø:   

 – Som disipler av Jesus er vi kalt til å være kloke forvaltere av det vi har blitt gitt. I Matteus 6 sier Jesus at: «Dere skal ikke samle skatter på jorden, men i himmelen.» Det er en tydelig utfordring til oss alle, sier Stang, og legger til:

Haugeto Stang forteller at det nye fastgiverkonseptet handler om å investere i at flere skal få møte Jesu kjærlighet.

– Tenk, dine gaver kan bli til en symaskin som gir en fattig kvinne mulighet til å forsørge hele familien sin. Eller til en krykke som kan få en funksjonshemmet gutt ut i samfunnet igjen!

Stang forteller at han ber spesielt til Gud om at flere mennesker skal melde seg som faste givere til Normisjons arbeid:  

– Jeg håper at alle som leser dette vil sterkt vurdere å bli fastgivere, sier han og avslutter: 

– Det finnes ikke noen bedre investering du kan gjøre en å gi til misjon! Bli investor i dag!  

Bli investor her!