Nå lanseres datoene for neste MER-konferanse!

Flere hundre var samlet på årets konferanse i Stavanger.

I januar 2024 var det duket for Normisjon og Actas MER-konferanse, og det ble en stor suksess. 16. – 19. januar 2026 slår vi på stortromma nok en gang, og inviterer igjen til MER. Mer inspirasjon, mer samhold, mer Jesus.  

Tekst: Kjetil B. Larssen – Foto: Inga Lill Nvyoll/Privat – Publisert: 24.05.24

MER har som mål å samle Acta- og Normisjonsfolk fra fjern og nær, til noen inspirerende og formende dager. Vi ønsker å koble oss sammen på hverandre, for å enda bedre kunne utføre vårt arbeid. Om du er ansatt på hovedkontoret, leder i en av regionene, barne- og ungdomsarbeidere i en menighet eller frivillig.   

Her møtes vi på tvers av ansvarsoppgaver, regioner og alder. Og alle som på en eller annen måte føler en tilhørighet til Normisjon og Acta – barn og unge i Normisjon, er invitert! 

Vi bygger sammen 

MER gir påfyll, setter retning og gjør oss sterkere, med felleskapet som viktig faktor. Det er en helg hvor vi virkelig får jobbet med, og ser den nye PULS-strategien vår i praksis.  

  • Plante – Vi planter nye idéer og prosjekter, og ikke minst evangeliet i oss selv og i arbeidet vårt.  
  • Utvikle – Vi samles og blir inspirert til hvordan å utvikle de etablerte felleskapene våre.
  • Lede – Vi samles rundt Gud og hans ord, og lar oss lede av det.  
  • Sammenkoble – Vi kommer sammen og styrker felleskap, og kobler sammen våre visjoner og enheter. 

Å komme sammen på en slik konferanse gir ringvirkninger utover oss selv, og bygger Normisjon for fremtiden. 

Men hva med 2025? 

Det er kostnadsfult å arrangere en slik stor konferanse. Både økonomisk og personalmessig. Det er årsaken til at 2025 blir et år uten MER. Men da blir det desto hyggeligere å samles i 2026. 

Det er likevel noe stort å se frem til i 2025! 30.mai til 01.juni, neste år, er det igjen klart for The International Soul Children Festival i Oslo Spektrum, og det blir som alltid en folkefest uten like. Her blir det fellesskap, sang- glede og storslagen, felles Soul Church-gudstjeneste.  

Det vil du definitivt ikke gå glipp av.  

Det gir en boost 

Acta- og Normisjonsansatt, Øyvind Walland, var på MER 2024, og opplevde det som veldig inspirerende. 

Jeg opplever MER-konferansen som en kjempe boost! Det var så gøy å se hvor stor organisasjonen er, få et innblikk i alt det gode arbeidet som gjennomføres både her i landet, men også ute i verden.  

Øyvind Walland

Vi håper at MER 2026 vil gi samme gode opplevelse! 

Vil du ha MER?  

Sett av datoene 16. til 19. januar 2026 og gled deg til dager med påfyll, inspirasjon og felleskap. Vi ses på konferanse!