Nordens største Zoom-event med Soul Children og Blåsemafian

Onsdag 17. februar kl.18-19 avholder Blåsemafian i samarbeid med Oslo Soul Children og Norges Musikkorps Forbund (NMF) – Nordens største Zoom-event for barn og unge. Velkommen!

Fra musikkvideo-innspillingen til «Let Loose». Foto: Nicoline Hordnes

Onsdag inviteres alle musikkglade barn, unge og gamle til å være med å spille, synge, drille og danse til sangen «Let Loose» sammen med Oslo Soul Children, Blåsemafian og Norges Musikkorps Forbund.

– Vi ønsker å invitere til dette fordi musikken kan være en kilde til fellesskap og samhold, noe som er spesielt viktig i disse tider hvor det kan være vanskelig å samles fysisk for å synge, spille og ha det gøy sammen, sier Soul Children-leder, Ragnhild Hiis Ånestad.

Blåsemafian har gjort låten og bidraget sitt, «Let Loose», om til en bevegelse der de ønsker å inspirere både aktive og tidligere korpsmusikanter og Soul Children-sangere til å vise fram sin lidenskap og engasjement til musikken. 

Sammen med NMF avholdt Oslo Soul Children tidligere et «Let Loose»-arrangement som ble til Norges største Zoom-event med hele 1000 deltagere. Denne gangen håper de å huse enda flere. Korps og kor fra inn- og utland vil blant annet delta på Zoom-eventet, og sendingen vil være fylt med spennende innhold og underholdning av Blåsemafian.

– Det vil være eksklusiv premiere på musikkvideoen til «Let Loose-bevegelsen», med et fullspekket stjernelag. Tale Top Torjussen, kjent fra serien «Klassen» på NRK Super og TikTok og solist i Oslo Soul Teens, er med som programleder og det vil være flere spennende gjester som Ole Edvard Antonsen, LinD, etc. Vi ønsker å få med oss så mange som mulig på årets musikalske arrangement, skrives det i en pressemelding fra Soul Children-bevegelsen.

For å bli med på Nordens største Zoom-event følg lenken til påmelding HER .

Relatert innhold

Lytter til Bibelen via en app

Normisjon arbeider blant flere folkegrupper der mennesker utsettes for fiendtlige holdninger og forfølgelse for sin tro. Les om folkegruppen som lytter til Bibelen gjennom en app.

Read article "Bibelen til kristne i det skjulte"

Nå kan du søke om GUS-stipend

Er du etablert i arbeidslivet, men kunne tenke deg å ta fri for å studere Bibelen? Gå Ut Senteret har nå etablert GUS-stipendet. Søknadsfrist 20.april.

Read article "Etablerer GUS-stipend"

Fra landsby til landsby på sykkel

– Relasjonsbygging har vært en viktig del av arbeidet i Mali. Det handler mye om at vi jobber på grasrota, lærer oss språket og kulturen i landet, skriver Karen Ekern.

Read article "Fra landsby til landsby på sykkel"