Nordens største Zoom-event med Soul Children og Blåsemafian

Onsdag 17. februar kl.18-19 avholder Blåsemafian i samarbeid med Oslo Soul Children og Norges Musikkorps Forbund (NMF) – Nordens største Zoom-event for barn og unge. Velkommen!

Fra musikkvideo-innspillingen til «Let Loose». Foto: Nicoline Hordnes

Onsdag inviteres alle musikkglade barn, unge og gamle til å være med å spille, synge, drille og danse til sangen «Let Loose» sammen med Oslo Soul Children, Blåsemafian og Norges Musikkorps Forbund.

– Vi ønsker å invitere til dette fordi musikken kan være en kilde til fellesskap og samhold, noe som er spesielt viktig i disse tider hvor det kan være vanskelig å samles fysisk for å synge, spille og ha det gøy sammen, sier Soul Children-leder, Ragnhild Hiis Ånestad.

Blåsemafian har gjort låten og bidraget sitt, «Let Loose», om til en bevegelse der de ønsker å inspirere både aktive og tidligere korpsmusikanter og Soul Children-sangere til å vise fram sin lidenskap og engasjement til musikken. 

Sammen med NMF avholdt Oslo Soul Children tidligere et «Let Loose»-arrangement som ble til Norges største Zoom-event med hele 1000 deltagere. Denne gangen håper de å huse enda flere. Korps og kor fra inn- og utland vil blant annet delta på Zoom-eventet, og sendingen vil være fylt med spennende innhold og underholdning av Blåsemafian.

– Det vil være eksklusiv premiere på musikkvideoen til «Let Loose-bevegelsen», med et fullspekket stjernelag. Tale Top Torjussen, kjent fra serien «Klassen» på NRK Super og TikTok og solist i Oslo Soul Teens, er med som programleder og det vil være flere spennende gjester som Ole Edvard Antonsen, LinD, etc. Vi ønsker å få med oss så mange som mulig på årets musikalske arrangement, skrives det i en pressemelding fra Soul Children-bevegelsen.

For å bli med på Nordens største Zoom-event følg lenken til påmelding HER .