Normisjon henter utsendingene hjem

I forbindelse med spredningen av koronaviruset henter Normisjon nå alle norske utsendinger hjem til Norge.

14. mars 2020

Normisjon har i flere dager jobbet med en plan for våre norske utsendinger i den situasjonen vi nå er. Koronaviruset er bekreftet å spre seg i landene der Normisjon har arbeid, og vil legge stort press på helsevesenet over alt. Vi så tidlig at det ville være en betydelig risiko for at utsendingene måtte bli værende i sine tjenesteland i lang tid dersom vi ikke henter dem hjem nå, ettersom stadig flere land stenger sine grenser. Torsdag besluttet Normisjons beredskapsteam derfor å starte arbeidet med å kalle hjem våre utsendinger. De fleste av disse har nå billetter hjem og vil være tilbake i Norge i løpet av noen få dager.

Vi vil komme tilbake med oppdateringer på situasjonen.

Relatert innhold

Lytter til Bibelen via en app

Normisjon arbeider blant flere folkegrupper der mennesker utsettes for fiendtlige holdninger og forfølgelse for sin tro. Les om folkegruppen som lytter til Bibelen gjennom en app.

Read article "Bibelen til kristne i det skjulte"

Nå kan du søke om GUS-stipend

Er du etablert i arbeidslivet, men kunne tenke deg å ta fri for å studere Bibelen? Gå Ut Senteret har nå etablert GUS-stipendet. Søknadsfrist 20.april.

Read article "Etablerer GUS-stipend"

Fra landsby til landsby på sykkel

– Relasjonsbygging har vært en viktig del av arbeidet i Mali. Det handler mye om at vi jobber på grasrota, lærer oss språket og kulturen i landet, skriver Karen Ekern.

Read article "Fra landsby til landsby på sykkel"