Ny internasjonal leder

Tore Bjørsvik er ansatt som ny internasjonal leder i Normisjon. 

– Vi er veldig glade for at Tore har takket ja til å gå inn i stillingen som internasjonal leder, sier generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. 

Nyansatt internasjonal leder Tore Bjørsvik

Tore Bjørsvik er 46 år, gift og har tre barn. Han er utdannet teolog og har vært utsending for Norsk Luthersk Misjonssamband i Peru i åtte år. De siste fire årene har han vært stedlig representant for NLM i Sør-Amerika og har i denne perioden vært leder for rundt 15 misjonærer.

– Vi har ansatt en dyktig leder for fremtiden, sier Kvelland. – Tore omtales også som en god administrator og teolog.

– Jeg er spent og ser frem til å bli en del av arbeidsfellesskapet i Normisjon, sier Tore Bjørsvik. – Akkurat nå er vi mest opptatt av å få en god avslutning etter årene i Peru og planlegge litt for landing i Norge. Jeg er veldig fornøyd med å få jobbe med misjon videre og takker for tilliten Normisjon viser meg.  

– I Tore Bjørsvik får vi en nytenkende, handlekraftig og målrettet person som vil lede Normisjons internasjonale arbeid på en svært god måte i årene som kommer, avslutter Kvelland. 

Bjørsvik vil tiltre stillingen som internasjonal leder i slutten av mai. 

Relatert innhold

Lytter til Bibelen via en app

Normisjon arbeider blant flere folkegrupper der mennesker utsettes for fiendtlige holdninger og forfølgelse for sin tro. Les om folkegruppen som lytter til Bibelen gjennom en app.

Read article "Bibelen til kristne i det skjulte"

Nå kan du søke om GUS-stipend

Er du etablert i arbeidslivet, men kunne tenke deg å ta fri for å studere Bibelen? Gå Ut Senteret har nå etablert GUS-stipendet. Søknadsfrist 20.april.

Read article "Etablerer GUS-stipend"

Fra landsby til landsby på sykkel

– Relasjonsbygging har vært en viktig del av arbeidet i Mali. Det handler mye om at vi jobber på grasrota, lærer oss språket og kulturen i landet, skriver Karen Ekern.

Read article "Fra landsby til landsby på sykkel"