Ny internasjonal leder

Tore Bjørsvik er ansatt som ny internasjonal leder i Normisjon. 

– Vi er veldig glade for at Tore har takket ja til å gå inn i stillingen som internasjonal leder, sier generalsekretær i Normisjon Anne Birgitta Langmoen Kvelland. 

Nyansatt internasjonal leder Tore Bjørsvik

Tore Bjørsvik er 46 år, gift og har tre barn. Han er utdannet teolog og har vært utsending for Norsk Luthersk Misjonssamband i Peru i åtte år. De siste fire årene har han vært stedlig representant for NLM i Sør-Amerika og har i denne perioden vært leder for rundt 15 misjonærer.

– Vi har ansatt en dyktig leder for fremtiden, sier Kvelland. – Tore omtales også som en god administrator og teolog.

– Jeg er spent og ser frem til å bli en del av arbeidsfellesskapet i Normisjon, sier Tore Bjørsvik. – Akkurat nå er vi mest opptatt av å få en god avslutning etter årene i Peru og planlegge litt for landing i Norge. Jeg er veldig fornøyd med å få jobbe med misjon videre og takker for tilliten Normisjon viser meg.  

– I Tore Bjørsvik får vi en nytenkende, handlekraftig og målrettet person som vil lede Normisjons internasjonale arbeid på en svært god måte i årene som kommer, avslutter Kvelland. 

Bjørsvik vil tiltre stillingen som internasjonal leder i slutten av mai. 

Relatert innhold

Oversettelser til besvær

Les to av våre utsendingers kuriøse erfaringer fra når konkrete ord skal oversettes fra ett språk til et annet.

Read article "Oversettelser til besvær"

Gir kunnskapen videre

I utgangen av 2020 ble FAST-prosjektet i Kambodsja avsluttet. Nå forteller 18 år gamle Reaksmey og 25 år gamle Sarum om hvordan de gir erfaringene videre til lokalsamfunnet.

Read article "Gir kunnskapen videre"

– Alltid plass til en til

Svein Høyseter, en av Normisjons ildsjeler fra vestlandet, trodde ikke det var plass til enda et land i hjertet sitt. Nå har han familie i flere av Normisjons samarbeidsland.

Read article "– Alltid plass til en til!"