Ny kommunikasjonsleder i Normisjon

Kjetil Bergerud Larssen skal begynne i ny lederrolle i Normisjon.

Kjetil Bergerud Larssen (37) er ansatt som ny leder for medie- og markedsavdelingen i Normisjon. Han er i dag kommunikasjon- og arrangementsleder i Pinsebevegelsen i Norge.

Tekst: Normisjon – Foto: Marcus S. Løken – Publisert 01.11.2023

Kjetil Bergerud Larssen tiltrer stillingen 1. februar og blir en del av ledergruppen i Normisjon sentralt.

– Da muligheten hos Normisjon presenterte seg i høst, ble jeg nysgjerrig. Jeg har vokst opp i Normisjon i Askim og var aktiv i både søndagsskole, leir- og ungdomsarbeid der i oppveksten. Gjennom dette kjenner jeg godt til bevegelsen. For meg er derfor ikke den konfesjonelle overgangen så stor, forteller Larssen om jobbskiftet.

Et vanskelig valg

Men han presiserer likevel at valget ikke var lett:

– Det var et vanskelig valg fordi jeg trives veldig godt i Pinsebevegelsen og har fantastiske kolleger, men muligheten og utfordringen i Normisjon, ble det vanskelig å takke nei til. 

Larssen har vært i Pinsebevegelsen siden våren 2022, og hatt ansvar for kommunikasjon internt og eksternt, samt LED-konferansen (Pinsebevegelsens årlige lederkonferanse) og andre arrangement. Han har også vært presserådgiver for Øystein Gjerme, leder for Pinsebevegelsen i Norge. 

Liker utfordringen

Utover et bredere strategisk mandat og personalansvar, innebærer hans nye rolle også å fokusere på Normisjons innsamlingsarbeid og konseptutvikling.

– En slik utfordring liker jeg, sier han og fortsetter:  

– Jeg ser frem til å møte gjengen i Normisjon og starte arbeidet! Innsamlingsarbeid er litt nytt terreng for meg, noe som først og fremst motiverer. Men først skal vi lage tidenes beste LED-konferanse i januar, avslutter Kjetil Bergerud Larssen.

Kjenner vår bevegelse

Kjetil Vestel Haga, generalsekretær i Normisjon, er veldig fornøyd med å få Kjetil Bergerud Larssen med på laget i Normisjon.

– Han kjenner vår bevegelse og har en god bakgrunn for å gå inn i stillingen som kommunikasjons- og markedsleder hos oss, sier han og fortsetter: 

– Han har en sjelden kombinasjon av å være kreativ og strukturert, og har i tillegg god kompetanse innen arrangement- og eventplanlegging. Dette er en flott kombinasjon som han får rikelige muligheter til å bruke hos oss.

– Gleder oss

Dag William Haugeto Stang, fungerende innsamlings og kommunikasjonsleder utrykker glede over at Kjetil Bergerud Larssen begynner i stillingen:

– Mer enn noen gang trenger vi å finne nye veier videre mot de samme gamle målene om å bringe Jesus til nye generasjoner og folkeslag. Kjetil Bergerud Larssen har erfaring og kompetanse vi tror kan bidra godt inn i disse utfordringene.