Ny økonomi- og administrasjonssjef

Eivind Saaghus er ansatt som ny økonomi- og administrasjonssjef i Normisjon.

Påtroppende økonomi- og administrasjonssjef Eivind Saaghus

– Vi gleder oss over at Eivind har takket ja til denne stillingen, sier generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

Saaghus er 34 år, gift, og kommer fra stillingen som Financial Specialist in Field Operations i Flyktninghjelpen. Tidligere har han også i en lengre periode vært ansatt som controller i Aker Solutions AS. Saaghus er mastergradsutdannet ved Norges Handelshøyskole i Bergen. 

– Jeg har selv sett resultater av verdensvid misjon, og motiveres av å få arbeide i en større sammenheng, hvor både Guds ord og nestekjærlighet omsettes i praksis, sier Saaghus.

Saaghus tiltrer stillingen i september/oktober.

Relatert innhold

På riktig sted til riktig tid

– Jeg leste prosjektbeskrivelsen og tenkte: «Himmel og hav. Dette var store ord om store ting. Hvor skal vi i det hele tatt starte?» forteller Liv Wendel. Intervjuserie: Livet som utsending.

Read article "På riktig sted til riktig tid"

En av de første kristne i Øst-Bhutan

Meldingen er kommet fra Bhutan om at vår gode venn og medarbeider gjennom så mange år, Dorji Lama, er død, skriver Erik Bøhler og Nils M. Sture, tidligere misjonærer i Bhutan.

Read article "En av de første kristne i Øst-Bhutan"

Mathea (10) sitt bønnesvar

Å være utsendt som familie har åpnet mange dører, forteller Hallgeir og Gerd Eli Haaland. Intervjuserie: Livet som utsending.

Read article "Mathea (10) sitt bønnesvar"