Ny økonomi- og administrasjonssjef

Eivind Saaghus er ansatt som ny økonomi- og administrasjonssjef i Normisjon.

Påtroppende økonomi- og administrasjonssjef Eivind Saaghus

– Vi gleder oss over at Eivind har takket ja til denne stillingen, sier generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

Saaghus er 34 år, gift, og kommer fra stillingen som Financial Specialist in Field Operations i Flyktninghjelpen. Tidligere har han også i en lengre periode vært ansatt som controller i Aker Solutions AS. Saaghus er mastergradsutdannet ved Norges Handelshøyskole i Bergen. 

– Jeg har selv sett resultater av verdensvid misjon, og motiveres av å få arbeide i en større sammenheng, hvor både Guds ord og nestekjærlighet omsettes i praksis, sier Saaghus.

Saaghus tiltrer stillingen i september/oktober.

Relatert innhold

Sel munnbind frå døropningar

I Ecuador selges klesplagg og munnbind frå døropningar, og sitron og mandarin fra midtrabbattar. Gatesalget blomstrar til tross for restriksjonar og koronavirus.

Read article "Sel munnbind frå døropningar"

– Wow, det var dette Gud mente

Direktør i det lokale selskapet R&R Services, Raul Asgarov, fikk for flere år siden et syn av mange barn på en slette. I dag leder han Normisjons arbeid på Barnehjemmet i Merdekan i Aserbajdsjan.

Read article "– Wow, det var dette Gud mente"

«Hva skjer med prosjektene nå?»

– Vi har et ansvar for de menneskene vi jobber med i misjonslandene våre. Det ansvaret håper jeg også at folk vil være med å bære med oss, selv om noe av arbeidet er redusert og det er restriksjoner og nedstengninger i mange områder, sier Internasjonal leder Tore Bjørsvik.

Read article "«Hva skjer med prosjektene nå?»"