Ny regionleder i Normisjon Øst

– Jeg motiveres av å skape fellesskap og at mennesker skal bli kjent med Jesus, sier Aslaug Irene Halden Gjerull.

I oktober starter Aslaug Irene Halden Gjerull (49) som leder for Normisjon region Øst.

Tekst: Normisjon – Foto: Privat – Publisert: 04.08.22

Aslaug Irene Halden Gjerull er godt kjent i Normisjon, både som utsending i Ecuador i to år, og som lærer på Bjerkely folkehøgskole. Hun har også jobbet i region Øst tidligere og i Storsalen menighet i Oslo.

De siste årene har hun sammen med mannen Ole Andreas, vært daglig leder i Grorud menighet og Rødtvedt seniorsenter. I tillegg har hun vært assisterende kirkeverge i Oslo.

Gjerull tar over stillingen etter tidligere regionleder Anne-Lin Bringaker Hynnekleiv.

Les mer om den nye regionlederen her.

– Et nytt vi

Region Øst har en stor stab både lønnende og frivillige medarbeidere, og består av flere selvstendige menigheter, bedehus-forsamlinger, misjonsforeninger, kor og barne- og ungdomslag.  Regionen har fem leirsteder.

– Jeg er glad i Normisjon som organisasjon og har gode erfaringer som tidligere ansatt og som frivillig i Norge og Ecuador. Jeg var medlem av Storsalen menighet i flere år og der traff jeg Ole Andreas, min mann. Jeg tror at jeg med min erfaring kan bidra til å dra regionen videre og være med å skape et nytt vi, forteller Gjerull region Øst sine nettsider.

Aslaug Irene Halden Gjerull er gift med Andreas Gjerull (45) og sammen har de jentene Marie (14) og Caroline Louise (10).