Nyåpning for Galleri Normisjon Askøy

Når Bruktmarkedet Galleri Normisjon Askøy åpner dørene til sin utvidede butikk torsdag 12. april kl. 11.00 utvides også vareutvalget. Da blir klær og sko for barn og voksne en del av sortimentet.

Skrevet av: Arne Sæteren, 09. april 2018

Butikkleder Per Ove Uthaug (i forgrunnen) sammen med to medarbeidere, Liv Helga og Eirik Gulestøl. Foto: Galleri Normisjon

Bruktmarkedet holder til på Strusshamn Senter, og ved å slå ut en vegg til et naborom er butikk- oglagerarealet utvidet fra 260 til 465 kvadratmeter. Med denne utvidelsen blir butikken arealmessig den aller største i Galleri Normisjon. 

Startet i bedehus
Bruktmarkedet på Askøy startet med et lite utsalg i et nedlagt bedehus på Erdal, men flyttet til Strusshamn Senter i 2014. I tillegg til klær og sko selger butikken blant annet møbler, glass og serviser, bøker, leker, kunst og sportsutstyr. 

Daglig leder i Galleri Normisjon, Lillian Dombestein, forteller at det nye lokalet er pusset opp på dugnad. 

– De mange medarbeiderne der har gjort en fantastisk jobb, og jeg ser fram til åpningsdagen 12. april, sier hun og legger til:

– Når både arealet og vareutvalget blir større, forventer vi økt omsetning, sier hun.

Siden starten på Strusshamn Senter har butikken solgt for 4,2 millioner kroner. Overskuddet av salget går blant annet til Actas arbeid for barn og unge i region Hordaland. 

Senterleder åpner
Det er senterleder ved Strusshamn Senter, Rolf Guldberg som skal foreta den offisielle åpningen av den «nye» butikken og klippe over det røde båndet. Marianne Juvik Sæbø skal synge. Det blir kaffe og kaker til alle.

Relatert innhold

Mot strømmen

Tett på: Caleb Sherpa valgte å gi livet sitt til Jesus i en alder av femten år, og det skapte store utfordringer i møte med kulturen han kom fra. Bønn ble hans viktigste verktøy i møte med disse prøvelsene.

Read article "Mot strømmen"

Reagerer på avslag

Utdanningsdirektoratet setter en stopper for Gå Ut Senterets nye bibelkunnskapslinje. Rektor Ørjan Tinnen mener de ikke forstår behovene.

Read article "Reagerer på avslag"

Det er makt i de foldede hender

For 30 år siden samlet en gruppe kvinner seg til konferanse nordvest i Bangladesh. Tolv av deltakerne ble så engasjerte at de bestemte seg for å opprette egne kvinnegrupper med et spesielt fokus på bønn. I dag dekker arbeidet 70 slike grupper fordelt på 200 menigheter.

Read article "Det er makt i de foldede hender"