Nye nettsider skal nå lenger

Tirsdag 26. juni lanseres nye normisjon.no. De nye nettsidene skal være enklere å jobbe med og lettere å bruke.

Skrevet av: Sigrid Rege Gårdsvoll, 26. juni 2018

– Vi er stolte over å kunne lansere flunkende nye normisjon.no i dag, sier generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland – Dette er resultat av en lang prosess, og vi er svært fornøyde med resultatet.

De nye nettsidene er en samlet løsning for Normisjon, Acta og de fleste regionene, samt Agenda 3:16 og Galleri Normisjon. Mens regionene, Agenda 3:16 og Galleri Normisjon lanserer sine nye nettsider i dag sammen med Normisjon, vil Acta og Acta-regionenes sider bli lansert til skolestart i august.

Nye normisjon.no skal fungere bedre som et verktøy for å nå ut med prosjektinformasjon, nyheter om det som skjer i Normisjon og for å nå nye givere.

Løsningen, som er levert av firmaet Dekode, er todelt. I tillegg til selve nettsidene vil flere funksjoner ivaretas av det helt nye verktøyet Fellesskapet, som lanseres 20. august. Fellesskapet skal være en plattform for samarbeid, deling og utvikling, der man kan finne informasjon, dele opplegg og erfaringer og utvikle samarbeid mellom Normisjonsvirksomhet ulike steder i landet. Her vil også en ny og mer omfattende arrangementskalender ligge.

– Vi tror at Fellesskapet vil bli et sted der folk som jobber med de samme tingene på forskjellige steder, for eksempel ungdomsarbeid eller menighetsplanting, skal kunne møtes og snakke sammen, dele erfaringer og oppmuntre hverandre, både på tvers av regioner i Norge og i det internasjonale misjonsarbeidet, sier Kvelland. – Når vi jobber sammen kan vi nå lenger.

Det vil bli flere muligheter til å bli bedre kjent med denne løsningen gjennom ulikt innhold på nettsidene og i sosiale medier frem mot lansering.

Sååå glad blir man av å lansere nye nettsider!

Relatert innhold

En kirke gjenoppbygges

– Det er som et nytt liv og en ny verden at vi har fått denne kirken. Vi tar del i Jesu lys, sier Rafik Danakari

Read article "En kirke gjenoppbygges"

Det er ikke over enda

Ingrid Amlie forteller om dagene like før den brå hjemreisen fra Senegal, og om håpet for arbeidet videre.

Read article "Det er ikke over enda"

Går så det suser

Sykepleierskolen i Okhaldhunga har nå to grupper på 20 studenter hver, men selv om mye går bra er det også mange spennende utfordringer.Går så det suser

Read article "Går så det suser"