Nye nettsider skal nå lenger

Tirsdag 26. juni lanseres nye normisjon.no. De nye nettsidene skal være enklere å jobbe med og lettere å bruke.

Skrevet av: Sigrid Rege Gårdsvoll, 26. juni 2018

– Vi er stolte over å kunne lansere flunkende nye normisjon.no i dag, sier generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland – Dette er resultat av en lang prosess, og vi er svært fornøyde med resultatet.

De nye nettsidene er en samlet løsning for Normisjon, Acta og de fleste regionene, samt Agenda 3:16 og Galleri Normisjon. Mens regionene, Agenda 3:16 og Galleri Normisjon lanserer sine nye nettsider i dag sammen med Normisjon, vil Acta og Acta-regionenes sider bli lansert til skolestart i august.

Nye normisjon.no skal fungere bedre som et verktøy for å nå ut med prosjektinformasjon, nyheter om det som skjer i Normisjon og for å nå nye givere.

Løsningen, som er levert av firmaet Dekode, er todelt. I tillegg til selve nettsidene vil flere funksjoner ivaretas av det helt nye verktøyet Fellesskapet, som lanseres 20. august. Fellesskapet skal være en plattform for samarbeid, deling og utvikling, der man kan finne informasjon, dele opplegg og erfaringer og utvikle samarbeid mellom Normisjonsvirksomhet ulike steder i landet. Her vil også en ny og mer omfattende arrangementskalender ligge.

– Vi tror at Fellesskapet vil bli et sted der folk som jobber med de samme tingene på forskjellige steder, for eksempel ungdomsarbeid eller menighetsplanting, skal kunne møtes og snakke sammen, dele erfaringer og oppmuntre hverandre, både på tvers av regioner i Norge og i det internasjonale misjonsarbeidet, sier Kvelland. – Når vi jobber sammen kan vi nå lenger.

Det vil bli flere muligheter til å bli bedre kjent med denne løsningen gjennom ulikt innhold på nettsidene og i sosiale medier frem mot lansering.

Sååå glad blir man av å lansere nye nettsider!

Relatert innhold

Mot strømmen

Tett på: Caleb Sherpa valgte å gi livet sitt til Jesus i en alder av femten år, og det skapte store utfordringer i møte med kulturen han kom fra. Bønn ble hans viktigste verktøy i møte med disse prøvelsene.

Read article "Mot strømmen"

Reagerer på avslag

Utdanningsdirektoratet setter en stopper for Gå Ut Senterets nye bibelkunnskapslinje. Rektor Ørjan Tinnen mener de ikke forstår behovene.

Read article "Reagerer på avslag"

Det er makt i de foldede hender

For 30 år siden samlet en gruppe kvinner seg til konferanse nordvest i Bangladesh. Tolv av deltakerne ble så engasjerte at de bestemte seg for å opprette egne kvinnegrupper med et spesielt fokus på bønn. I dag dekker arbeidet 70 slike grupper fordelt på 200 menigheter.

Read article "Det er makt i de foldede hender"