Nysgjerrig på misjon og Vest-Afrika?

Normisjon vil komme i kontakt med deg som er interessert i tjeneste i Vest-Afrika. 

Tekst: Normisjon – Foto: AdobeStock/Illustrasjon – Publisert: 25.03.22/Oppdatert: 27.05.22

Har du interesse for misjon og vurderer tjeneste i utlandet? Vi i Normisjon har i mange år hatt et arbeid i Vest-Afrika, både i Mali og i Senegal, og ønsker nå å komme i kontakt med deg som er nysgjerrig på å være utsending i denne regionen.

Normisjon er til stede i Senegal fordi vi har et ønske om å bringe Guds kjærlighet til Malinké-folket. I dag har vi et team bestående av flere utsendinger og to ettåringer som bor i landet.

I Mali er Normisjon tilstede med utsendinger i arbeid for å støtte eksisterende kirke og deres evangeliserende og diakonale arbeid. Normisjon har arbeidet i Mali i over 40 år , og det er etablert en egen nasjonal kirke. Det jobbes fortsatt med å styrke selvstendigheten til de ulike menighetene og trene lederne deres. Målet er at malierne selv skal ta evangeliet videre til nye folkeslag.  

Les mer om vårt arbeid i Senegal og Mali her.

Særlig ser vi etter deg som kan fransk, har erfaring fra Vest-Afrika, har erfaring fra prosjektoppfølging og som har et hjerte for misjon. Vi er både interessert i å komme i kontakt med deg som vil reise ut snart og med deg som har en lenger tidshorisont!

Har du spørsmål eller er nysgjerrig på å reise ut? Send en uforpliktende mail til mirjam.artmark.aanensen@normisjon.no så tar vi en prat!