Nytt sommerstevne på Senja 

Skoghus leirsted ligger på Silsand på Senja og eies av Misjonssambandet. For få år siden fikk leirstedet en ny servicebygning. 

Andre helgen i august inviterer Normisjon Nord til stevnet Sammen i sommer på Skoghus leirsted på Senja. Årets taler er Jan-Tore Olsen. 

Tekst: Normisjon – foto: Hanne Steinsland Sele 

Sammen i sommer er en kortere og enklere variant av Sommer i nord som Normisjon har arrangert i flere år.  

Sammen i sommer er en dag kortere, med litt mindre program og blir på Skoghus leirsted som i fjor. Vårt ønske er at dette skal være et stevne for hele familien, alle aldre, og som samler folket i nord til sommer, fellesskap og Jesus, heter det i invitasjonen til stevnet. 

Fra Nordland, Troms og Finnmark

Børge Gullbekkhei, en av lederne for stevnet, forteller at arrangementet Sommer i Nord, var et felles arrangement for regionene Nord og Nordland.

Sammen i sommer, som vi arrangerer i år, er det bare region Nord som står bak. Men vi håper allikevel vi får med noen fra Nordland, i tillegg deltakere fra Troms og Finnmark, sier han.

Børge Gullbekkhei forteller videre at de venter rundt 100 påmeldte deltakere denne helgen.

– I tillegg regner vi med at det kommer en del mennesker til møtene, og at vi kanskje blir mellom 150 og 250 mennesker på noen av samlingene, forteller han. 

På to leirsteder

– Under Sammen i sommer blir det eget opplegg for barn og tenåringer. De yngste barna skal være på Skoghus mens de eldste skal være på Holmen, Normisjons leirsted i området. Lørdag reiser deltakerne på Skoghus til Holmen for å være med på et familiemøte sammen med tenåringene der, forteller Børge Gullbekkhei og legger til at stevnet avsluttes med en gudstjeneste i Finnsnes kirke søndag. 
 

Lokale personer 

Ingvild Mathisen Moldsvor har ansvar for sang og musikk og har med seg lokale personer i sitt team. May Liss Bendiksen og Børge Gullbekkhei har ansvar for bønn- og veiledningstjenesten. Jan-Tore Olsen blir stevnets taler. Han har vært misjonær i Sør-Amerika for Misjonssambandet i en årrekke og var med og startet misjonsorganisasjonen Sarepta der han i dag er forkynner.