Ønsker kandidater til landsstyret

Har du forslag på kandidater til neste periodes landsstyre, kontrollkomité eller valgkomité? 

Dagens landsstyre. Foto: Markus Plementas.

Normisjons valgkomité tar gjerne imot forslag på navn. Send navn, alder, bosted, og noen ord om hva slags erfaring og kvalifikasjoner vedkommende har til else.kari.bjerva@normisjon.no.

Det bør være mennesker som har noe erfaring fra å sitte i styrer, som har nok økonomisk forståelse til å lese og forstå regnskap, som har god kjennskap til Normisjon, de må stå på Normisjons verdigrunnlag og dele vår teologiske profil og strategi. Vi trenger folk som har teologisk kompetanse, ledelseskompetanse, organisasjonskompetanse, kompetanse på internasjonalt arbeid mm. Vi trenger særlig navn på kvinner. Alle innspill mottas med takk!

Relatert innhold

Lytter til Bibelen via en app

Normisjon arbeider blant flere folkegrupper der mennesker utsettes for fiendtlige holdninger og forfølgelse for sin tro. Les om folkegruppen som lytter til Bibelen gjennom en app.

Read article "Bibelen til kristne i det skjulte"

Nå kan du søke om GUS-stipend

Er du etablert i arbeidslivet, men kunne tenke deg å ta fri for å studere Bibelen? Gå Ut Senteret har nå etablert GUS-stipendet. Søknadsfrist 20.april.

Read article "Etablerer GUS-stipend"

Fra landsby til landsby på sykkel

– Relasjonsbygging har vært en viktig del av arbeidet i Mali. Det handler mye om at vi jobber på grasrota, lærer oss språket og kulturen i landet, skriver Karen Ekern.

Read article "Fra landsby til landsby på sykkel"